Tarik din noul serial "Nehir", un adevarat Don Juan! Iata ce femei frumoase si celebre din Turcia a cucerit tanarul actor Burak Yoruk!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 05 aug 2021, 16:50
video Foto(5)

Burak Yoruk, care da viata personajului Tarik din noul serial "Nehir", este considerat unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din tanara generatie.

Carismaticul Burak Yoruk are doar 26 de ani si a cucerit publicul din Turcia si nu numai inca de la primele sale aparitii pe micile ecrane. Insa primul mare pas catre celebritate si cariera de succes il constituie chiar cel mai recent rol in distributia serialului turcesc "Nehir", in care il interpreteaza pe Tarik, un tanar rebel si ambitios. Dupa ce a cunoscut gustul celebritatii, Burak Yoruk a inceput sa fie vanat de multe femei frumoase, insa si el la randul sau este recunoscut drept un adevarat Don Juan, deoarece a cucerit multe femei superbe.

Tarik din noul serial "Nehir", un mare cuceritor!

Burak Yoruk s-a nascut in Istanbul, in anul 1995, intr-o familie celebra. Parintii sai lucreaza la una dintre cele mai renumite publicatii in domeniul media din Turcia. Faptul ca a crescut intr-o familie celebra si a luat contact inca din copilarie cu tot ceea ce implica viata mondena, Burak Yoruk a decis peste ani sa isi urmeze un vis mai vechi acela de a deveni actor celebru si apreciat.

Insa destinul l-a purtat mai intai in lumea sportului, deoarece acesta a inceput sa se dedice baschetului, pe care a ajuns sa-l practice si chiar sa aibe performante mari. Insa dupa varsta majoratului, Burak a hotarat sa se inscrie si la Facultatea de Teatru si Film, in cadrul Universitatii Beykent. Primul sau rol intr-un serial turcesc l-a primit pe vremea cand avea doar sase ani, insa a demonstrat inca de atunci un talent deosebit si o carisma aparte.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Burak Yoruk, care interpreteaza rolul Tarik din noul serial "Nehir", un sportiv de performanta dincolo de platourile de filmare! Iata ce sport a practicat carismaticul actor!

Tocmai aceasta carisma l-a transformat ulterior intr-un mare cuceritor. Presa din Turcia a scos la iveala multe idile ale tanarului actor, in ciuda faptului ca acesta isi doarea sa ramana in umbra in privinta vietii sentimentale.
In anul 2015, Burak a fost surprins in prezenta unei colege de breasla, Alina Boz, insa cei n-au confirmat atunci daca au sau nu o relatie. Trei ani mai tarziu, tanarul actor a fost din zarit alaturi de Alina, semn ca intre cei doi a existat si inca mai exista o relatie de iubire.


Anul trecut, Burak Yoruk a fost surprins la bratul unei alte domnisoare superbe. Cei doi se aflau intr-un cartier exclusivist din Istanbul insa si-au dorit ca relatia lor sa ramana sub anonimat. Si tot anul trecut, Burak a fost vazut de paparazzi si in prezenta unui frumos fotomodel renumit din Turcia, Elif Aksu.

Citeste si: Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română- Episodul 9, sezonul 1, joi, 5 august 2021- VIDEO Nehir, "sechestrată" de Nazim!

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.