Tarta cu crema de branza si jeleu de fructe de padure

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 02:26

Cost estimativ: 35 lei pentru 6 persoane

 

Tarta cu crema de branza si jeleu de fructe de padure
Cost estimativ: 35 lei pentru 6 persoane
Ingrediente
300 g biscuiti digestivi
50 g unt
350 g crema de branza
100 g frisca lichida
O lingurita extract de vanilie
250 g fructe de padure
50 g zahar
O lamaie
Gelatina sau gelifiant
Mod de preparare
Se macina biscuitii si se amesteca cu untul topit pana ajunge la consistenta unui nisip umed.
Cu aceasta se tapeteaza marginile si fundul unui vas de tarta de 21-26 cm.
Crema de branza se inmoaie intr-un bol cu o spatula, impreuna cu vanilia,  apoi se incorporeaza frisca batuta si se toarna peste blatul de biscuiti si se niveleaza.
Fructele de padure se amesteca cu zaharul, zeama de lamaie, o ceasca cu apa si se pun la fiert. Cand au dat in clocot, se pune gelifiantul (conform instructiunilor de pe pachet).
Se fierbe compozitia maxim 30 de secunde dupa adaugarea gelifiantului, apoi se toarna totul peste tarta si se da la rece timp de cateva ore.

Ingrediente

300 g biscuiti digestivi
50 g unt
350 g crema de branza
100 g frisca lichida
O lingurita extract de vanilie
250 g fructe de padure
50 g zahar
O lamaie
Gelatina sau gelifiant 


Mod de preparare

Se macina biscuitii si se amesteca cu untul topit pana ajunge la consistenta unui nisip umed. 


Cu aceasta se tapeteaza marginile si fundul unui vas de tarta de 21-26 cm.
Crema de branza se inmoaie intr-un bol cu o spatula, impreuna cu vanilia, apoi se incorporeaza frisca batuta si se toarna peste blatul de biscuiti si se niveleaza.
Fructele de padure se amesteca cu zaharul, zeama de lamaie, o ceasca cu apa si se pun la fiert.
Cand au dat in clocot, se pune gelifiantul (conform instructiunilor de pe pachet).

Se fierbe compozitia maxim 30 de secunde dupa adaugarea gelifiantului, apoi se toarna totul peste tarta si se da la rece timp de cateva ore.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

Taguri: