Unt 350 g
Zahar pudra 150 g
Faina 500 g
Galbenusuri 4 buc
Ingrediente pentru crema
Ciocolata menaj 100 g
Lapte 500 g
Zahar 75 g
Faina 70 g
Baton de vanilie 12 buc
Galbenusuri 3 buc
Unt 100 g
Coaja de lamaie/ portocala 7 g
Fructe
Portocale 1 buc
Kiwi 3 buc
Struguri albi/ negri 1 ciorchine
Coacaze 50 g
Mere 2 buc
Mod de preparare
Se pregateste aluatul pentru tarta.
Se pregateste crema. Intr-o tigaie se pun 400 ml lapte cu 1/2 zahar, baton de vanilie si se fierb. Intr-un castron se bat galbenusurile cu 1/2 zahar.
Crema se imparte in doua. Ciocolata se topeste la bain-marie si se amesteca cu jumatate din crema. Tarta se umple cu cele 2 creme si se orneaza cu fructe. Peste fructe se adauga gelatina pentru a nu oxida.