Tartă cu mere, desert sănătos și ieftin, la Dimineața cu noi, 25 iulie 2022. Patrizia Paglieri a explicat pas cu pas cum se pregătește acest preparat

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 14:16

Patrizia Paglieri a început săptămâna în forță cu preparate alese. În această dimineață, chef și-a răsfățat colegii cum a știut mai bine.

Săptămâna a început cum se putea mai bine în platoul Dimineața cu noi, Chef Patrizia Paglieri a dat startul în bucătărie și s-a gândit să pregătească un mic dejun delicios, care le-a amintit matinalilor de copilărie, dar și o tartă cu mere.

Toast gurmet pane, la Dimineața cu noi 

Astăzi, la Dimineața cu noi, chef Patrizia Paglieri a pregătit un mic dejun ca la carte, fix pe placul matinalilor, care au asistat-o în bucătărie.

Primul preparat de astăzi a fost toast gurmet pane, un sandviș extrem de delicios, pregătit din câteva ingrediente simple. Iată de ce aveți nevoie pentru acest preparat gustos și sănătos.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste bună pentru gospodine și pensionare! Statul oferă bani pentru repartitoare. Cine va putea beneficia de un voucher de 750 de lei

  • 2 ouă
  • pesmet panko
  • șuncă de praga
  • cașcaval felii
  • pan carre

Citeste si: George Tănase, declarații în exclusivitate despre problemele de sănătate, la "Fiță cu Adiță", pe canalul de YouTube theXclusive!

Tartă cu mere, desert sănătos și ieftin

Următoarea rețetă pe care Patrizia Paglieri a pregătit-o în această dimineața a fost o tartă cu mere, care se face la fel de ușor și nu necesită mult timp de gătire.

  • 300 g făină
  • 3 mere
  • 180 g zahăr
  • 3 ouă 
  • 220 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt 
  • 1 lămâie
  • 1 linguriță scorțișoară 
  • 70 g zahăr brun

Este o rețetă ieftină, ușoară, pe care oricine o poate pregăti acasă. Viviana Sposub și George Tănase nu au lipsit din bucătărie și asistă la rețetele pe care Patrizia le pregătește.

Citeste si: Ecaterine și Dimitri, testul suprem în bucătărie, la Dimineața cu noi, 20 iulie 2022. Cum s-au descurcat cei doi? Chef Patrizia Paglieri a pregătit ouă jumari cremoase și brioșe cu gem de căpșuni