Ingrediente
Pentru aluat:
300 g faina
200 g unt
100g zahar
Un praf de sare
Un ou
Pentru umplutura:
350 g crema de branza light
30-50 g zahar pudra
O lingurita extract de vanilie
Coaja de la o portocala
300 g fructe (mure, zmeura, kiwi, protocala, capsuni, banane)
Menta proaspata
Mod de preparare
Se formeaza aluatul amestecand toate ingredientele.
Obtinem o coca nelipicioasa, care se lasa la rece o ora pentru a se aseza si lega foarte bine.
Apoi, se scoate si se intinde in blaturi subtiri de 3-4 mm, care coc pe o tava tapetata cu foaie de copt, timp de 15 minute. Se lasa sa se raceasca.
Se bate crema de branza cu zahar pudra, vanilie si coaja de portocala, pana se inmoaie.
Crema se pune peste blat, in strat de jumatate de centimetru, iar peste crema se pun fructe intr-un mod cat mai estetic, apoi se presara menta proaspata.
Se da la rece cateva minute si se taie ca pizza.
Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii