Tarta “Pizza de desert"

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 13 oct 2020, 18:15

Cost estimativ: 40 lei pentru 6 persoane

Ingrediente

Pentru aluat:
300 g faina
200 g unt
100g zahar
Un praf de sare
Un ou

Pentru umplutura:
350 g crema de branza light
30-50 g zahar pudra
O lingurita extract de vanilie
Coaja de la o portocala
300 g fructe (mure, zmeura, kiwi, protocala, capsuni, banane)
Menta proaspata


Mod de preparare


Se formeaza aluatul amestecand toate ingredientele.


Obtinem o coca nelipicioasa, care se lasa la rece o ora pentru a se aseza si lega foarte bine. 
Apoi, se scoate si se intinde in blaturi subtiri de 3-4 mm, care coc pe o tava tapetata cu foaie de copt, timp de 15 minute. Se lasa sa se raceasca. 
Se bate crema de branza cu zahar pudra, vanilie si coaja de portocala, pana se inmoaie. 
Crema se pune peste blat, in strat de jumatate de centimetru, iar peste crema se pun fructe intr-un mod cat mai estetic, apoi se presara menta proaspata.

Se da la rece cateva minute si se taie ca pizza.

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


Maria Pătrașcu, medic specialist psihiatru, a adus în prim-plan, în cadrul emisiunii „Follow us!”, câteva semne după care putem recunoaște o persoană narcisistă.