Ceapa 1 buc
Praz ½ buc
Morcovi 3 buc
Dovlecel 1 buc
Telina ½ buc
Ardei gras 3 buc (culori diferite)
Rosii 5 buc
Branza tofu 500 g
Ulei de masline 50 ml
Verdeata 1 leg
Masline negre feliate 50 g
Masline verzi feliate 50 g
Sare, piper
Mod de preparare
Legumele se curata, se spala, se toaca brunoise (cubulete mici).
Rosiile se oparesc, se scot in apa rece cu gheata, se indeparteaza pielitele si se scot semintele.
Branza se pune la scurs si se trece prin sita.
Legumele tocate se oparesc pe rand in apa clocotita, apoi se scot in apa rece cu gheata si se racesc.
Se scurg de apa si se adauga ulei de masline si se da gust.
Se amesteca intr-un castron branza cu legumele, maslinele oparite in prealabil si tocate marunt si verdeata.
Se serveste cu paine prajita.