TATA DENATURAT. Cum l-a lasat inima sa faca ASTA? Si-a ABANDONAT fetita de numai 10 luni pe o banca, in gara

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:48

Numai tata nu se poate numi un barbat care si-a abandonat propriul copil in gara. Micuta, care nici n-a implinit un an, a fost lasata singura, infometata si infrigurata, pe un scaun, chiar la intrarea in gara.

Un martor care a vazut toata scena a chemat politia. Micuta a venit pe lume in urma cu 10 luni. Mai are doi frati, in varsta de 20 si 22 de ani. Mama ei a ramas inmarmurita cand nu si-a gasit copilul acasa. Norocul fetitei a fost un trecator care a vazut cum tatal a plecat de langa ea si nu s-a mai intors. Omul a alertat imediat politia.

Politistii au verificat daca fetita s-a pierdut de parintii ei, si cum nimeni nu a cautat-o, ea a fost transportata la spital.

Micuta cantareste 6 kilograme si jumatate si era destul de ingrijita, asa ca nimeni nu isi poate explica de ce a fost abandonata.

Cand a ajuns acasa, femeia a anuntat la randul ei politia despre disparitia fetitei. Femeia sustine ca habar nu avea de intentiile sotului de a-si parasi copilul. Ea a precizat ca barbatul era extrem de violent si ca ar fi trebuit sa ajunga la un interviu pentru un loc de munca.

Cei de la Directia pentru Protectia Copilului vor stabili daca micuta va ramane sau nu alaturi de mama.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

##VIDEO127265##

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.