Tataee de la BUG Mafia a devenit om de casa. S-a insurat!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 20:40

Va vine sa credeti ca este Tataee de la BUG Mafia?

 Baiatul rau dupa blocurile gri este acum o cu totul alta persoana. Tataee, pe numele sau adevarat Vlad Irimia, incepe o noua viata. Rapperul s-a insurat cu logodnica lui, Mona. Cei doi au o relatie de mai bine de opt ani.

Tataee si Mona s-au casatorit astazi la Primaria Sectorului 2 din Capitala, in jurul pranzului. Intreaga cununie civila a fost planuita in mare secret, caci doar ei, martorii si parintii stiau de acest mare eveniment.
Nici macar colegii de trupa ai lui Tataee de la BUG Mafia nu au fost prezenti.

 Atat Vlad, cat si sotia lui au venit la primarie imbracati extrem de lejer. Solistul a purtat o pereche de blugi si un tricou, exact asa cum si-a obisnuit fanii pe scena si in videoclipuri. Si sotia lui a imbracat o rochie lejera de vara si nu a adoptat deloc o tinuta sofisticata- cel mai probabil nu au dorit deloc sa atraga atentia asupra lor.


Pe durata intregii cununii si chiar dupa, Tataee a fost tot timpul cu ochii pe fetita lui in varsta de un an si zece luni, Antonia Olga. A tinut-o in brate, a ingrijit-o, iar fericirea i se putea citi pe fata.

Cel mai probabil, cei doi indragostiti urmeaza sa organizeze si ceremonia religioasa. Noi le uram Casa de Piatra si toate cele bune!