Tatăl a doi copii a murit subit, după ce timp de câteva săptămâni s-a plâns de dureri de cap. Într-o zi, bărbatul a mers la culcare și nu s-a mai trezit: ”Zbor lin spre cer, îngerul nostru”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 08 sep 2023, 03:15

Tatăl a doi copii a murit subit, după ce timp de câteva săptămâni s-a plâns de dureri de cap

Sursa: Știri România

Bărbatul a murit subit, după ce timp de câteva săptămâni se plângea de dureri insuportabile de cap. Cauza decesului a cutremurat întreaga familie.

Steven Doherty, din Blantyre, Scoția, se plângea de dureri de cap de câteva săptămâni. Bărbatul se afla în casa părinților săi când a mers la culcare și nu s-a mai trezit. Când familia l-a găsit inconștient, pe patul din dormitor, a sunat imediat la salvare. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital. Medicii au încercat din răsputeri să-l salveze, dar fără succes. Bărbatul a fost deconectat de la aparate.

Bărbatul de 38 de ani nu avea alte probleme de sănătate

Apropiații spun că bărbatul nu avea alte afecțiuni, jucase fotbal toată viața și toată lumea îl știa în formă, sănătos și activ. Medicii au anunțat familia cu inima strânsă că tatăl de 38 de ani suferise un accident vascular cerebral. Un prieten de familie, Mo Razzaq, în vârstă de 53 de ani, a spus că Steven a început să se plângă de dureri de cap încă de la jumătatea lunii iunie. 

Citește și: Şase elevi din Ilfov au ajuns la spital, după ce o învățătoare a aprins o lampă cu ultraviolete în sala de clasă. Cum și-a motivat gestul

„A fost conectat la un aparat în acest timp. Vineri, a fost deconectat din păcate. Familia este complet devastată, nimeni nu-şi poate reveni după această moarte subită. Steven avea doi băieţi mici, foarte tragic.

Era în formă, era sănătos, nu avea alte boli, juca fotbal de când era în şcoala primară. Fmailia lui este foarte cunoscută, motiv pentru care vestea a şocat întreaga comunitate. Era cu adevărat o persoană minunată, nu trecea pe lângă tine fără să te salute. Era o companie cu adevărat plăcută” a declarat Razzaq, potrivit știriromânia.ro, care citează Mirorr.

Mesajele de condoleanțe nu au întârziat să apară, apropiații și cei care l-au cunoscut pe Steven au transmis mesaje către familia acestuia.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Odihneşte-te în pace prietene. Un suflet frumos şi iubitor atât în interior cât şi în exterior./„Ne va fi dor tuturor de tine”/ „Zbor lin spre cer, îngerul nostru”

Citește și: „Îl omori pentru așa ceva?”. Un bărbat de 29 de ani a fost ucis, deoarece a ținut ușa de la lift unor femei