Tatal a intrat in camera fetiei lui de 8 ani sa vada ce face micuta. Cand a vazut ce se afla sub patura, a chemat, ingrozit, ambulanta

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:28

In acea zi, barbatul isi aniversase ziua de nastere.

Jaina Vue McGloghlon, a dat o mana de ajutor la pregatirea petrecerii tatalui ei, inspirata de filmul "Razboiul stelelor" si a cerut ca, dupa petrecere, doua dintre baloanele personalizate sa fie pastrate in camera ei.

Mike, tatal fetitei, a intrat sa o verifice la 30 de minute dupa ce a dus-o la culcare si a fost ingrozit sa descopre ca fetita lui s-a sufocat, avand unul dintre baloane peste fata.



"Fiul meu a vazut ca un picior era in fara patului. A ridicat patura si a gasit balonul pe capul ei. A pus-o pe podea, a taiat balonul si i-a facut masaj cardiac iar noi am sunat la 911", a povestit bunica.

Raportul autoritatilor a aratat ca moartea fetitei a fost un accident. Ea a incercat sa isi faca fratiorul sa rada, punandu-si balonul pe cap.
Combinatia de oboseala si heliu inhalat a facut-o sa lesine si sa se sufoce.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.