Tatăl Anei, fetița de 12 ani ucisă și ascunsă în lada patului, a reacționat după condamnarea lui Marcel Șerbuc. Ce spune bărbatul despre mama copilei: „Să fie și ea condamnată”

Autor: Diana Bostan

Marcel Șerbuc a fost condamnat definitiv la 26 de ani de închisoare

Sursa: Facebook

Marcel Șerbuc a primit luni, 1 iulie, o condamnare definitivă de 26 de ani de închisoare pentru uciderea unei fetițe de 12 ani, al cărei cadavru l-a ascuns în lada unei canapele. Iată cum a reacționat tatăl fetiței!

O crimă terifiantă a zguduit întreaga țară în urmă cu un an, atunci când cadavrul unei fetițe de 12 ani a fost descoperit într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, ascuns în lada unui pat.  Marcel Șerbuc a fost găsit vinovat de uciderea Anei, micuța fiind chiar fiica concubinei sale. Iată ce au decis autoritățile în cazul său și cum a reacționat tatăl copilei ucise!

Marcel Șerbuc a fost condamnat definitiv

Ilie Marcel Șerbuc, condamnat pentru uciderea fiicei iubitei sale și ascunderea cadavrului într-o canapea, va petrece 26 de ani în închisoare, notează observatornews. El a fost găsit vinovat de omor calificat și tâlhărie, iar sentința Tribunalului București din aprilie a fost confirmată luni, 1 iulie, de Curtea de Apel.

Citește și: La câți ani de închisoare a fost condamnat Marcel Șerbuc, bărbatul care și-a ucis cu sânge rece fiica vitregă în vârstă de 12 ani: „ L-a lovit, iar acesta a ripostat”

Deși Marcel Șerbuc a recunoscut fapta și a colaborat în mod constant cu anchetatorii pe parcursul investigației, acest lucru nu a fost suficient pentru a-i reduce pedeapsa. Judecătorii au decis să îi aplice pedeapsa maximă, considerând gravitatea crimei și impactul său asupra comunității.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

"Noi am susținut în cuvântul în încheiere că s-ar impune o asemenea pedeapsă ținând cont de faptul că Marcel Serbuc este o persoană extrem de agresivă, el la rândul său a săvârșit

și alte tipuri de infracțiuni pentru care nu fusese încă începută urmărirea penală",  a transmis Adrian Cuculis, avocatul familiei fetei ucise, potrivit Observatornews.

Tatăl fetiței ucise a reacționat în urma condamnării primite de Marcel Șerbuc

Tatăl Anamariei consideră că și mama fetei ar fi trebuit să primească o condamnare, acuzând-o de complicitate și numind-o "criminală". De la pierderea fiicei sale, el nu și-a mai găsit liniștea, trăind momente extrem de dificile.

În plus, tatăl fetiței ucise este profund indignat de comportamentul fostei partenere, pe care o consideră responsabilă pentru tragedia suferită.

Citește și: Marcel Șerbuc și-a recunoscut fapta! Criminalul din Berceni susține că fata l-a atacat, iar el s-a apărat „ A luat un șiret și a stragulat-o”

”Așa a fost o mamă? O criminală, o criminală. Sau bunicii materni? Legea noastră să nu facă dreptate că să fie și ea condamnată în primul rând, că pe fetiţa mea nu o aduc de acolo din mormânt”,

a spus tatăl fetei ucise, conform sursei menționate anterior.

Potrivit observatornews, crima din Berceni i-a adus lui Marcel Șerbuc nu doar o condamnare severă, ci și o datorie financiară uriașă. El este obligat să plătească aproape 100.000 de euro, mai exact 95.000 de euro, drept despăgubire tatălui și fratelui victimei.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.