Tatăl biologic al Antoniei, fetița ucisă cu sânge rece, a aflat de crimă de la un jurnalist. Declarații in premieră ale bărbatului: Sunt terminat, era prințesa mea!

Author: Alice Popescu

Tatal bilogic al Antoniei rupe tacerea

Sursa: Captură KANAL D

Ucisă doar pentru că ar fi vrut să se joace! Este cazul dramatic al Antoniei, fetita ucisa de tatal vitreg.

Suna incredibil dar acesta ar fi fost motivul pentru care Antonia, fetița de numai 4 ani și jumătate și a pierdut viață în mâinile tatălui vitreg. Totul s-a petrecut în vreme ce mama se afla la maternitate, unde năștea al treilea copil, primul al individului. Crima de la arad, care i-a îngrozit până și pe anchetatori scoate la iveala un fenomen îngrijorător- acela în care tot mai mulți copii nevinovați devin victimele adulților iresponsabili. 

Citeste si: Tatăl biologic al fetiței ucise la Arad rupe tăcerea. Prin ce traumă a trecut micuța Antonia în urmă cu câteva luni

Primele declaratii ale tatalui biologic ale Antoniei, fetita ucisa la Arad cu sange rece

Tatăl biologic al Antoniei a ajuns în Romania și încă se afla în stare de soc. Bărbatul a dezvăluit că nu știa ce se întâmplă cu copii sai, iar de oribila crima a aflat de la un jurnalist care l-a contactat ulterior: "Nu mi-a spus nimic, nu stiu nimic.

Amzis hai să o sun pe ea, nu mi-a răspuns. Fata era prințesă mea, mai am un băiat de 18 ani din prima căsătorie. A fost totul fata. Asta nu e de acum. Cred că a avut mai multe probleme, nu dintr-o data așa. Ia-ți tu o săptămână, o luna, eu trebuie să nasc, așa cum a făcut când a fost cu ce s-a întâmplat la Paris."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Bărbatul o arata cu degetul pe fosta sotie pe care o vede direct responsabila de nenorocire. E a e principalul vinovat. Ea are cea mai mare vina. Se zice că e pe pastile, că e la spital, că e în soc. Singura ei greșeală a fost așa să place în lume după acest bărbat oriunde.

Nu pleci așa. Acum ce fac, eu om nu mai sunt, sunt un mom terminat. Nu înțeleg cum e posibil, nu cred că ea a știut. Când lașam copiii la mama, suna de zece ori și întrebă ce fac copiii. 

Citeste si: Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală în cazul fetiței ucise pe un câmp din Arad. Criminalul micuței este chiar tatăl vitreg. Acesta a omorât-o în timp ce mama ei năștea al treilea copil

Tatal biologic al Antoniei, acuzatii grave la adresa mamei copiilor

Cei doi părinți se despărțiseră în urma cu doi ani atunci când femeia a plecat cu cei doi copii în Franța după ce cunoscuse un alt bărbat pe Internet. Acolo, fetiță a fost victima unui accident casnic, iar tatăl a trecut ușor cu vederea peste neglijenta mamei: "Anul trecut, asta vara, a cunoscut pe cineva și spunea că pleacă în Paris.

Am stat cu copii în vacanta acasă. Eu am plecat în Olanda. Voia să îi dau semnătură pentru copii să plece cu ea la Paris. Apoi, la doua luni, m-a sunat să vin să iau copilul rămas acasă că ea era în spital cu fata de 12 zile că a scapăt mâncare de cartofi pe mana. Am venit acasă, am luat-o pe fata din spital și că într-un final să îmi spună că îi pare rău că nu o să se mai duca cu altcineva. S-a întors în Romania și am fost sunat de acel bărbat că ea s-a combinat cu acesta de 23 de ani. Nu a vrut să îmi dea copiii. Nu l-am cunoscut, mi-a spus că se muta la Arad că e iubirea ei, nu am avut ce să fac. Eu am crezut în ea."Nu mai pot să mai plâng, sunt terminat." 

 

Taguri:

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.