Tatăl biologic al fetiței ucise la Arad rupe tăcerea. Prin ce traumă a trecut micuța Antonia în urmă cu câteva luni

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 nov 2021, 09:54

Tatal biologic al fetitei omorate la Arad vorbeste in premiera

Daniel Oancea, tatal fetitei ucise cu bestialitate la Arad, a povestit ce s-a intamplat cu micuta Antonia in urma cu cateva luni.

Daniel Oancea, tatăl biologic al Antoniei, fetiță în vârstă de 5 ani care a fost ucisa de tatăl vitreg și aruncata pe camp într-o valiza, apoi incendiata, rupe tăcerea și povestește un episod care s-a întâmplat în urma cu mai multe luni pe când cei doi copii împreună cu mama lor se aflau la Paris unde mama lor îl cunoscuse pe iubitul de la acea vreme. Atât Antonia cât și frățiorul ei au fost arși cu mâncare și apoi duși la un spital din capitala Franței.

Citeste si: Bărbatul acuzat că a ucis-o pe fetița din Arad a fost arestat. El şi-a recunoscut fapta

Daniel Oancea, tatal biologic al fetitei ucise cu sange rece, primele declaratii

„Am avut o problemă cu ea anul trecut. A ars copiii și… Când a fost cu acest domn în Paris. Fata a stat 12 zile în spital în Paris.

Anul trecut când ne-am despărțit, ea a cunoscut un băiat. A venit, a luat-o din România și a plecat cu copiii și după trei luni de zile am aprobat că să poată să plece cu copiii din țară că să se ducă la noua ei iubire. Și a plecat în septembrie și în noiembrie m-a sunat că s-au accidentat fata cu băiatul, că s-au ars, mâncarea cu cartofi a căzut peste ei, iar eu am plecat din Olanda în Paris și mi-am luat copilul acasă, apoi m-am dus și am luat-o și pe ea, pe fată, din spital.”
, a povestit Daniel Oancea la un post de televiziune. Daniel Oancea mai spune era despărțit de mama copiilor din septembrie, anul trecut și a avut mereu încredere în ea în ce privește creșterea copiilor dandu-și acordul să iasă cu ei din tara pentru a merge la iubitul ei în Paris care s-a dovedit a fi un criminal cu sânge rece.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Eu știu că ea avea grijă foarte bine de copii, de aia și când ne-am despărțit pe 30 decembrie anul trecut a plecat în România cu copiii și am crezut că sunt pe mâini bune. Apoi, ea s-a cuplat cu un alt băiat, nu știu, nu-l cunosc, a mai spus barbatul.

Citeste si: Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală în cazul fetiței ucise pe un câmp din Arad. Criminalul micuței este chiar tatăl vitreg. Acesta a omorât-o în timp ce mama ei năștea al treilea copil

Barbatul care a comis crima oribila si-a recunoscut fapta

După patru zile de la teribila crima, anchetatorii au descoperit că tatăl vitreg este autorul faptei și acum este arestat preventiv. Bărbatul în vârstă de 23 de ani și-a recunoscut într-un final fapta săvârșită. Criminalul din Arad a recunoscut că se simțea agasat de faptul că trebuia să aibă grija de cei doi copii ai concubinei sale în timp ce aceasta se afla în spital unde îl năștea pe al treilea.

Bărbatul nu a mai suportat și într-un acces de furia a lovit copila cu capul de perete. După ce a spălat-o și a încercat s-o resusciteze, și-a dat seama că micuță nu mai respira, așa că a băgat-o într-o valiza, a luat un taxi și a plecat la marginea Aradului într-o zona cunoscut de el și aturnat doua sticle de acetona peste ea dandu-i foc.

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.