Tatăl care şi-a înecat copiii în barajul Bereşti din Bacău a fost găsit. Bărbatul era dispărut de trei zile

Author: Marina Ionescu

Tatăl care şi-a înecat copiii în barajul Bereşti din Bacău, în urmă cu trei zile, a fost găsit astăzi.

A fost găsit tatăl care și-a înecat copiii în barajul Berești din Bacău. Bărbatul era dispărut de trei zile. Marian Florea a fost găsit înecat astăzi, 11 mai, de pompieri, chiar în zona în care și-a omorât copiii.  

Citeste si: El este tatăl din Bacău care şi-a aruncat copiii în râu. Marian e de negăsit de anchetatori

Tatăl din Bacău care și-a înecat copiii a fost găsit

Marian Florea, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit înecat. La fața locului s-au deplasat pompierii, care au reușit să aducă la mal cadavrul. Intervenția medicilor a devenit inutilă, aceștia constatând doar decesul.  

Bărbatul s-a certat duminică, 8 mai 2022, cu soția sa, iar la un moment și-a luat cei doi copii, un băiat de patru ani și o fetiță în vârstă de numai cinci luni, și a plecat la barajul Berești.

Marian s-a enervat foarte tare și-a aruncat cei doi copii în apele reci. Micuții au fost găsiți ulterior, însă medicii nu i-au putut salva.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Soția bărbatului din Bacău, care și-a aruncat cei doi copii în râu, a făcut primele declarații: "Ne-am certat, m-a bătut"

Pentru că bărbatul nu a putut fi găsit zile la rând, autoritățile au continuat căutările, iar astăzi, pompierii i-au adus la mal trupul neînsuflețit.

Marian Florea a fost căutat timp de trei zile, atât în apă, cât și pe uscat, în zonele din jur, luându-se în calcul și varianta în care acesta nu s-a aruncat în apă, ci doar i-a aruncat pe copii.

Al treilea copil al bărbatului, de șase ani, a reușit să scape, după ce a fugit cu bicicleta la bunici, în momentul în care a simțit că viața i-ar putea fi

pusă în pericol.

„Astăzi (duminică – n.r.), la ora 13:10, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de o femeie de 23 de ani din comună Pânceşti despre faptul că soțul ei, un bărbat de 30 de ani, după o ceartă în familie, i-a luat pe cei doi copii, un băiețel de 4 ani și o fetiță de 5 luni, și a amenințat că se va sinucide împreună cu aceștia în baraj.

Imediat la fața locului a ajuns un echipaj de poliție și la ora 13:26 polițiștii au găsit copiii pe luciul de apă. I-au scos la mal și au început manevrele de resuscitare. Manevrele de resuscitare au fost continuate de echipajul de ambulanță, dar copiii au fost declarați decedați. Se fac cercetări”, a transmis, ieri, IPJ Bacău.

 

Taguri: