Tatăl Denisei Răducu a dus dulciuri și cadouri la mormântul fiicei ei cu ocazia Sfântului Nicolae. Emilian Răducu este încă sfâșiat de durere

Author: Lavinia Medrea

Tatăl Denisei Răducu a dus dulciuri și cadouri la mormântul fiicei ei cu ocazia Sfântului Nicolae. Emilian Răducu este încă sfâșiat de durere

Sursa: Facebook Denisa Răducu

Emilian Răducu, tatăl Denisei Răducu, a mers la mormântul fiicei ei pentru a-i duce dulciuri și cadouri cu ocazia Sfântului Nicolae.

Tatăl Denisei Răducu este încă îndurerat la cinci ani după moartea artistei. Sărbătorile sunt cele mai grele pentru familia regretatei cântărețe, fiindcă mereu simt că ceva lipsește.

Ce a apărut la mormântul Denisei Răducu? Tatăl ei i-a dus dulciuri și cadouri de Moș Nicolae

Emilian Răducu nu a putut să nu o viziteze și pe fiica lui de Moș Nicolae, așa că a fost la mormântul ei să-i lase câteva atenții.

„Ce frumos era, de Sărbători, în căsuța noastră! Le puneam fiicelor noastre dulciuri, îmbrăcăminte, rechizite, ce își doreau ele, eram atenți și la necesități. Denisa nu mai avea răbdare, era prima care se trezea, o chema și pe surioara ei. Parcă o aud: ”Vino, ia uite câte daruri ne-a adus Moș Nicolae!” Râdea și se bucura.

Citeste si: Sora Denisei Raducu, despre conflictul pe drepturile de autor ale regretatei cantarete! "Florin Peste a vandut piesele!"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Azi, de Moș Nicolae, casa e goală și tristă fără Denisa mea! Azi e foarte trist, îi duc jucării și dulciuri la mormânt, nu am uitat-o. De fapt, zilnic merg la cimitir, ca nu cumva să mai apară altă nenorocire, din nepăsare, neatenție, așa cum s-a întâmplat, când a luat totul foc de la lumânări.   Cavoul ei este plin de daruri, mai vin băieți și fete care au cunoscut-o, care au îndrăgit-o, care încă îi ascultă piesele.

Ei mai pun fotografii, jucării, flori”,  a mărturisit Emilian Răducu.  

Tatăl Denisei Răducu o visează des pe artistă. Bătrânul nu-și poate reveni după moarte fetei lui

Emilian Răducu a povestit cum o visează pe Denisa. Acesta a declarat că niciodată nu arată așa cum cum arăta în ultima parte a vieții, ci apare ca un copil fericit și plin de viață, așa cum o știa toată lumea.  

Citeste si: Sora Denisei Raducu, confruntare dura cu Florin Peste, fostul impresar al regretatei artiste! "Voi ati omorat-o inca o data ca artist!"

„Trecerea timpului nu-mi alină suferința, dimpotrivă, dorul doare tot mai tare. O visez adesea pe Denisa mea, dar o visez micuță și voioasă, nu bolnăvioară. Este tare greu, pe măsură ce trece timpul nu se vindecă rana.

Durerea de părinte este cumplită. Dacă nu se vede durerea pe chip, se simte în suflet. Tot înainte, mai avem de făcut una-alta, mai am o fiică, are nevoie de noi. Sper să scăpăm de pandemie, să vină vremuri mai bune pentru noi toți”, a povestit tatăl Denisei Răducu.