Tatăl fotbalistului Nicușor Bancu și-ar fi pus capăt zilelor. Anunțul trist a fost făcut de echipa Universitatea Craiova

Autor: Diana Bostan

Tatăl lui Nicușor Bancu s-a stins din viață.

Sursa: Instagram: Nicușor Bancu

Căpitanul echipei Universitatea Craiova, Nicușor Bancu, este în doliu după ce tatăl lui a decedat. Din primele informații, bărbatul s-ar fi sinucis.

Nicușor Bancu, căpitanul echipei Universitatea Craiova, se confruntă cu o pierdere tragică, după ce tatăl său, Cristi Bancu, și-ar fi pus capăt zilelor. Incidentul a avut loc sâmbătă, 3 august, în localitatea Crâmpoaia, județul Olt.

Citește și: Gest emoționant înaintea primului meci fără Sorin Nazîru! Coechipierii au aprins lumânări la poarta unde obișnuia să apere

Tatăl lui Nicușor Bancu și-ar fi pus capăt zilelor

Potrivit informațiilor furnizate de Digisport.ro, Cristi Bancu, în vârstă de 61 de ani, și-ar fi pus capăt zilelor, chiar în curtea casei sale. Tatăl fotbalistului suferea de probleme cardiace și se confrunta cu depresia, agravându-se după un atac cerebral suferit cu trei ani în urmă.

Citește și: Care ar fi fost, de fapt, cauza decesului lui Sorin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo. Totul ar fi pornit de la bacterie luată la piscină

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Trupul său neînsuflețit a fost descoperit de un vecin, care a alertat imediat autoritățile. IPJ Olt a confirmat tragicul incident printr-un comunicat oficial. "În data de 3 august, la ora 09:00, am fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat din Craiova că tatăl său s-a spânzurat la o locuință din comuna Crâmpoaia, județul Olt. Polițiștii Secției de Poliție Rurală 8 Perieți au constatat că sesizarea se confirmă.

Victima, un bărbat de 61 de ani din Crâmpoaia, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru necropsie, urmând să se stabilească exact cauza decesului", a declarat agentul principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt, potrivit sursei menționate anterior.

Echipa Universitatea Craiova este alături de Nicușor Bancu

Tragedia a survenit la doar două zile după eliminarea Universității Craiova din preliminariile UEFA Conference League de către NK Maribor, notează Digisport.ro.

Echipa Universității Craiova și suporterii săi și-au exprimat sprijinul pentru Nicușor Bancu în aceste momente dificile.

Citește și: Florin Niţă, luat în grijă de o vecină după ce mama i-a murit. Portarul României a muncit pe brânci pentru a-și salva mama bolnavă, după moartea tatălui! „Mi-e greu să vorbesc”

Pe rețelele sociale, clubul a postat un mesaj de condoleanțe: "Veste tristă astăzi.

Tatăl lui Nicușor Bancu s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Suntem alături de căpitanul nostru în aceste momente grele pentru el", a scris Universitatea Craiova pe Facebook.

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.