Tatal: "Imi dau viata pentru ei"! Nu au decat 5 ani, dar soarta le da LOVITURA peste LOVITURA VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:41

Necazurile familiei Macovei au inceput in urma cu patru luni, cand mama acestor doi ingerasi s-a stins pe patul de spital.

Mama si tatal celor doi copii s-au cunoscut in urma cu sapte ani. Atunci femeia isi parasise fostul sot cu speranta ca alaturi de Negoita va incepe o viata mai buna.

 

Doi ani mai tarziu Victoria a dat nastere acestor doi gemeni, carora  tatal biologic nu le-a putut da numele sau atunci.

 

Chiar daca cei 2 copii ii poarta numele, fostul sot al mamei nu are nici un fel de pretentie asupra copiilor, ne-a povestit tatal biologic, ba chiar s-a oferit sa il ajute pe Negoita sa isi poate recunoste copii.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

De la moartea femeii, Alexandru si Ionut nu mai primesc nici un ajutor de la stat. Singurul venit al familiei este pensia bunicii de numai 500 de lei.

Tatal munceste cu ziua ca sa isi poata intretine copii.

 

Viata pentru tata a devenit un cosmar. Pentru ca Alexandru si Ionut nu ii poarta numele, Negoita traieste cu frica ca o sa ii piarda.

 

Pentru ca soarta nu a fost deloc blanda cu Alexandru si Ionut, noi putem sa le aducem un strop de fericire. Un ajutor cat de mic le poate schimba destinul acestor copii.