Tatal lui Alexandru Iancu, tanarul mort in Colectiv, nu stie cum sa traiasca fara fiul sau: “Astazi am vorbit cu baiatul meu ingropat de patru zile”

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 23 sep 2020, 14:20

Desi a trecut o luna de la producerea accidentului ingrozitor din clubul Colectiv, incendiul in urma caruia au murit 60 de tineri nevinovati, nimeni si nimic nu va reusi vreodata sa aline durerea si suferinta resimtita de cei din familile victimelor.

 

Tatal lui Alexandru Iancu, tanarul mort in urma incendiului de la Colectiv, nu stie cum si nu poate  sa traiasca fara fiul sau: “Astazi am vorbit cu baiatul meu ingropat de patru zile”
Desi a trecut o luna de la producerea accidentului ingrozitor din clubul Colectiv, incendiul in urma caruia au murit 60 de tineri nevinovati, nimeni si nimic nu va reusi vreodata sa aline durerea si suferinta resimtita de cei din familile victimelor.
Printre parintii care isi plang copiii cu lacrimi amare se numara si Eugen Iancu, tatal lui Alexandru Mihai Iancu, ranit la Colectiv si decedat pe 21 noiembrie la Spitalul “Sf Ioan” din Bucuresti. Tanarul avea doar 22 de ani, absolvise ASE-ul si canta la chitara, marea sa pasiune.
Intr-o postare cutremuratoare facuta pe pagina sa de socializare, tata lui Alex Iancu povesteste cum arata o zi de duminica pentru un parinte al carui fiu a plecat din aceasta lume, lasand in urma sa un gol imens.
“Astazi am avut o zi de duminica normala. Activitati pe care tatii le au cu baietii lor, am fost la cimitir, unde mi-am certat baiatul pentru faptul ca a ales muzica, jocul pe calculator, prietenia unor tineri asemeni lui, pentru ca nu a inteles ca in tara asta supravietuiesc doar cei ce stiu sa se lupte, sa fie puternici, sa calce peste cadavre. Dupa asta am plecat la sala de spectacole, am fost la Colectiv. Acolo am vazut acelasi gri dezolant care caracterizeaza orasul.
Erau vreo trei lumanari aprinse si foarte multe asteptand sa vina cineva sa le stranga. Erau doi, trei rataciti care se rugau, doi politisti care pazeau si bineinteles loganul alb al unei televiziuni care astepta un VIP, o persoana importanta care sa merite sa fie filmata si bineinteles intervievata. Apoi am vrut sa vin acasa, dar asta nu se putea asa oricum, pentru ca centrul este blocat de oameni care pregatesc o defilare.
Defilare la care musai trebuie sa participe armata, jandarmii, smurd-ul, si nu mai stiu cate forte reprezentative ale statului roman. Vazandu-le ar trebui sa te simti in siguranta, acolo sunt oameni si masini, basca multi politicieni care au un singur scop, sa te salveze, sa iti salveze copii. Astazi am vorbit cu baiatul meu ingropat de patru zile, am vazut un loc unde au murit 60 de tineri lasat in uitare si am vazut cum un stat corupt, mincinos, hot, las, ticalos, trece peste orice, trece peste cadavre, trece peste suferinte si merge
mai departe, pentru ca nu este asa? Barbatii puternici merg mai departe. Doar nu o sa ne impiedicam de cativa besmetici arsi, noi trebuie sa facem bani in continuare. In urma cu cateva zile il aparam pe Arafat, acum stiu ca baiatul meu a ajuns la spital, dus de doi prieteni cu masina personala, pentru ca salvarile prezente nu au vrut sa il ia, considerau ca nu este foarte grav.
Citeste aici continuarea mesajului...

Printre parintii care isi plang copiii cu lacrimi amare se numara si Eugen Iancu, tatal lui Alexandru Mihai Iancu, ranit la Colectiv si decedat pe 21 noiembrie la Spitalul “Sf Ioan” din Bucuresti. Tanarul avea doar 22 de ani, absolvise ASE-ul si canta la chitara, marea sa pasiune.Intr-o postare cutremuratoare facuta pe pagina sa de socializare, tata lui Alex Iancu povesteste cum arata o zi de duminica pentru un parinte al carui fiu a plecat din aceasta lume, lasand in urma sa un gol imens.
“Astazi am avut o zi de duminica normala. Activitati pe care tatii le au cu baietii lor, am fost la cimitir, unde mi-am certat baiatul pentru faptul ca a ales muzica, jocul pe calculator, prietenia unor tineri asemeni lui, pentru ca nu a inteles ca in tara asta supravietuiesc doar cei ce stiu sa se lupte, sa fie puternici, sa calce peste cadavre. Dupa asta am plecat la sala de spectacole, am fost la Colectiv. Acolo am vazut acelasi gri dezolant care caracterizeaza orasul. Erau vreo trei lumanari aprinse si foarte multe asteptand sa vina cineva sa le stranga. Erau doi, trei rataciti care se rugau, doi politisti care pazeau si bineinteles loganul alb al unei televiziuni care astepta un VIP, o persoana importanta care sa merite sa fie filmata si bineinteles intervievata. Apoi am vrut sa vin acasa, dar asta nu se putea asa oricum, pentru ca centrul este blocat de oameni care pregatesc o defilare. Defilare la care musai trebuie sa participe armata, jandarmii, smurd-ul, si nu mai stiu cate forte reprezentative ale statului roman. Vazandu-le ar trebui sa te simti in siguranta, acolo sunt oameni si masini, basca multi politicieni care au un singur scop, sa te salveze, sa iti salveze copii. Astazi am vorbit cu baiatul meu ingropat de patru zile, am vazut un loc unde au murit 60 de tineri lasat in uitare si am vazut cum un stat corupt, mincinos, hot, las, ticalos, trece peste orice, trece peste cadavre, trece peste suferinte si merge mai departe, pentru ca nu este asa? Barbatii puternici merg mai departe. Doar nu o sa ne impiedicam de cativa besmetici arsi, noi trebuie sa facem bani in continuare. In urma cu cateva zile il aparam pe Arafat, acum stiu ca baiatul meu a ajuns la spital, dus de doi prieteni cu masina personala, pentru ca salvarile prezente nu au vrut sa il ia, considerau ca nu este foarte grav. 

Citeste aici continuarea mesajului...

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”