Tatăl lui Berk și Elif apare la ușa lor și le dă toată viața peste cap. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de luni, 9 septembrie, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 09 sep 2024, 08:43

Tatăl lui Berk și Elif apare la ușa lor și le dă toată viața peste cap.

Sursa: sursă Kanal D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Ogulcan și Fatma au găsit o sumă mare de bani în fotoliul găsit pe stradă. Fotoliul i-a aparținut unui bătrân care a murit recent. Știind că omul nu a avut pe nimeni, Fatma îl convinge pe Ogulcan să păstreze banii.

Sarp și Lidya fac echipă pentru a face o mișcare împotriva lui Ömer și Susen. Gokhan, tatăl lui Berk și Elif apare la ușa lor. Elif îi spune să plece din viața lor pentru că le-a creat numai probleme ei și mamei ei. Berk, care suferă mult de când a aflat cum a fost abandonat, îi cere socoteală tatălui său. Gokhan îi spune că a fost tânăr și a făcut multe greșeli.

Citește și: Turan Cihan Şimşek, Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai hazlii ipostaze alături de colegii săi! Iată cum au fost surprinși îndrăgiții actori pe platourile de filmare

Akif suferă din dragoste după ce a pierdut-o pe Sureyya. El se îmbată la un bar și câțiva clienți îl bat pentru că îi deranjează.

Akif îi spune chelnerului să o sune pe Sureyya să meargă după el. Ea merge la el, dar îi spune pentru ultima dată că ei doi nu au un viitor împreună. După aceea, Akif se hotărăște să scape de Yaman prin alte metode.

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „ Totul pentru familia mea ”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri.

Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Citește și: Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit luni, 9 septembrie 2024, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.