Tatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat cu mai multe lovituri de cuțit! Totul ar fi pornit de la un conflict

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 aug 2024, 12:22

Tatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat într-o parcare din Barcelona

Sursa: Instagram

Clipe de groază pentru Lamine Yamal, după ce tatăl său a fost înjunghiat în urma unui conflict dintr-o parcare din Mataro, aflat la marginea orașului Barcelona.

Situație dramatică în familia unuia dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din Europa. Tatăl lui Lamine Yamal a fost implicat într-un incident violent în Mataro, o suburbie a Barcelonei.

Citește și: Povestea impresionantă din spatele fotografiilor în care Lionel Messi îl ține în brațe pe Lamine Yamal! Două generații de campioni ai Barcelonei

Tatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat

Mounir Nasraoui, tatăl fotbalistului Lamine Yamal, a fost înjunghiat în urma unui conflict izbucnit într-o parcare din Mataro. Potrivit news.sky, scandalul s-a soldat cu mai multe lovituri de cuțit aplicate lui Nasraoui, care a fost rapid preluat de echipele medicale sosite la fața locului. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale esențiale.

Deși a suferit răni grave, starea lui Mounir Nasraoui este acum stabilă, iar medicii confirmă că se află în afara oricărui pericol. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Nu se cunosc încă detaliile precise care au dus la izbucnirea conflictului, însă poliția locală a deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele incidentului.

Lamine Yamal, fotbalistul fenomen la EURO 2024

Lamine Yamal, în vârstă de doar 17 ani, a avut o ascensiune fulminantă în fotbalul internațional, fiind recunoscut ca un talent de excepție.

Citește și: Câți bani au încasat fotbaliștii naționalei Spaniei după ce au câștigat EURO 2024 cu 2-1 în fața Angliei

La Euro 2024, Yamal a devenit cel mai tânăr marcator din istoria turneelor finale, după ce a înscris un gol memorabil împotriva echipei Franței.

În ciuda vârstei fragede, Yamal își împarte cu succes timpul între cariera sa sportivă și educație, fiind considerat de experți unul dintre viitorii mari jucători ai fotbalului mondial.