Tatăl lui Mădălin Păduran, scandal fără precedent cu mama Narcisei! Ce ar fi făcut femeia cu banii strânși pentru înmormântarea băiatului de 23 de ani

Autor: Cristina Mocanu

Ce s-ar fi întâmplat cu banii strânși, de către mama Narcisei, pentru înmormântarea lui Mădălin Paduran?

Sursa: Instagram: Narcisa Modrîngaa/ Mădălin_Pau

Ce s-ar fi întâmplat cu banii strânși, de către mama Narcisei, pentru înmormântarea lui Mădălin Paduran?

Tensiunile cresc între familia lui Mădălin Paduran, tânărul decedat într-un accident, în județul Olt, și familia iubitei acestuia, Narcisa. Tatăl lui Mădălin o acuza pe mama Narcisei că ar fi utilizat banii necorespunzător.

Scandal între tatăl lui Mădălin Paduran și mama Narcisei

Într-un incident care a provocat o mare agitație în comunitatea din Olt, familia lui Mădălin Păduran se confruntă acum cu acuzații și tensiuni serioase, la doar trei luni după decesul tragic al tânărului de 23 de ani într-un accident rutier.

Mama Narcisei, fosta iubită a lui Mădălin, a adus acuzații dure împotriva tatălui acestuia, sugerând că ar fi gestionat necorespunzător fondurile strânse pentru înmormântarea fiului lor. Confruntarea publică dintre cele două familii a escaladat rapid, exacerbând suferința ambelor părți în această perioadă dificilă.

Citește și: Narcisa a luat o decizie neașteptată la trei luni de la moartea lui Mădălin Păduran. Tânăra a făcut anunțul în cadrul unui live pe TikTok

Declarațiile oferite de Dorel, tatăl lui Mădălin Păduran

În cadrul unei emisiuni TV, tatăl lui Mădălin Păduran, Dorel, a respins vehement acuzațiile mamei Narcisei, negând cu fermitate orice implicare în utilizarea necorespunzătoare a fondurilor donate. El a subliniat că familia lor nu a primit niciun sprijin financiar din campania de strângere de fonduri lansată pe rețelele sociale, calificând afirmațiile făcute drept neadevărate și extrem de dureroase.

Într-o atmosferă marcată de tensiune și tristețe, Dorel Păduran a exprimat profunda lor suferință față de pierderea tragică și a subliniat dificultatea de a înțelege cum au apărut astfel de acuzații într-un moment atât de sensibil.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Tatăl lui Mădălin susține că el nu a primit nici un ban: „Doamna Sanda (n.r. mama Narcisei) minte cu nerușinare. Eu am fost în timpul ăla în salvare și ea spune că vorbeam de mașină? Ce părinte să fie atât de nenorocit încât să vorbească așa ceva? Minte cu nerușinare. Sunt trei luni și eu nici acum nu mi-am revenit. Noi nu am primit niciun ban, asta a fost o minciună.

A fost și s-a băgat să ne ajute, acum banii sunt la ei, nu ne interesează”.

Citește și: Primele declarații ale Narcisei Modrîngă despre videoclipul indecent cu ea. Ce spune fosta iubită a lui Mădălin Păduran, tânărul care a murit într-un accident de mașină la Deveselu, despre imaginile care au apărut în mediul online

Această întorsătură în povestea lui Mădălin Păduran adâncește rănile deja deschise ale familiei, aruncând o umbră de incertitudine și neliniște asupra eforturilor lor de a face față acestei pierderi grele. Comunitatea din Olt și din afara ei este martoră la o dramă umană care subliniază complexitatea și vulnerabilitatea emoțională în fața pierderii prematuri a unui tânăr. Familia Păduran continuă să navigheze prin suferința lor profundă, conștienți de provocările adiționale create de acest conflict public, care amenință să umbrească memoria și respectul față de Mădălin, tânărul prea devreme plecat din această lume.

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!