Tatal lui Pepe este cel mai fericit bunic din lume: "Am o singura nepoata manca-i-as cu*l ei"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:27

Ion Talent este extrem de fericit de cand fiul lui, Pepe, i-a daruit o nepotica.

Tatal cantaretului se simte extraodrdinar cand vede micuta care chiar seamana cu Pepe. Ba mai mult, lui Ion Talent i se umple sufletul de fericire cand vede cat de bine se intelege fiul lui cu sotia sa, Raluca.


"Sunt cel mai fericit bunic din lume. Am mai mulţi nepoti, dar o singura nepoata, iar acest lucru ma face sa ma simt extraordinar, manca-i-as cu*l ei. Nu pot să zic cat de tare ma bucur ca am si o fetita in familie.
Le-am tot zis copiilor: 'Faceti-mi o nepotica. Vreau să o musc de fund, vreau sa o imbrac in rochite scurte, vreau sa o aud razand asa cum o fac doar fetele'. Iar Pepe mi-a facut bucuria asta. E bibeloul meu, seamana cu Pepe. E un dar de la Dumnezeu, nu am ce sa zic, e rasfatata familiei in acest moment. Era si normal sa iasa asa frumoasa... Pepe si-a gasit sotia perfecta.
Nu vorbesc de ce a fost inainte, dar va spun ca Raluca e ceea ce avea nevoie Pepica. E o fata extraordinara, nu are fite, e cuminte, e gospodina. E fata de casa. Acum, le-am si zic, astept sa-mi faca si un nepot. Vă spun eu, Pepe va face si un baiat. Iar asta curand, simt că mai vor un copil. Si ce sa vrea un tata mai mult? O fetiţă perfecta cum e aia mica si un baietel pe care sa-l cresti asa, mai smecher, ca pe baiat",

 

Taguri: