Tatal lui Serban Huidu: "Toata lumea trebuie sa stie ca in orice familie sunt morti, sunt accidente, dar nu ii cheama Huidu"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 18 oct 2020, 16:40

Florin Huidu, tatal lui Seban Huidu a vorbit despre tragediile din familia lui, dar si despre ce ii alina cel mai mult batranetea.

"Lucrul asta cu blestemul vine de la o individa care a socotit cate lucruri mi s-au intamplat mie. Toata lumea trebuie sa stie ca in orice familie sunt morti, sunt accidente, dar nu ii cheama Huidu.


Eu am avut noroc pentru ca daca aveam ghinion, nu mai eram aici, langa voi. Si Serban, dar si Vlad au avut noroc la accidentele lor. Serban a incercat sa evite niste copiii, iar in Vlad a intrat unul cu masina."
, a spus tatal lui Serban.

"Eu am fost mai dur in tinerete si poate a fost bine. Serban si-a luat singur viata in piept. Poate daca eu nu divortam nu il lasam pe el sa mearga noaptea la Radio 21 sa faca munca patriotica. Poate asa a fost sa fie bine. Singurul lucru pe care mi l-a reprosat fiul meu a fost ca am intrat in politica.


Regret ca am intrat in partidul oridinarului ala, Dan Diaconescu. Am facut cea mai buna organizatie din Bucuresti, luasem consilier la Primarie, dupa care m-au dat afara. Nu am cum sa ii iert. M-au dat afara ca nu am dat bani la partid. Nu stiu daca el va reveni in televiziune. El stie cel mai bine ce este de facut pentru el. Ce-i drept, eu ma vad destul de rar cu Serban, dar e bine. 



 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.