Tatal lui Teo Trandafir: "A fost un mariaj nenorocit! El a vrut doar banii de la ea"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:22

WOWbiz a facut duminica o dezvaluire in premiera, Teo Trandafir divorteaza dupa numai 6 luni de la casatoria cu Constantin Iosef.

In direct la WOWbiz a intrat tatal celebrei prezentatoare, acesta a vorbit despre casnicia fiicei sale, dar si despre posibilele motive care i-ar fi ruinat casnicia doamnei Teo.

 

"Eu sunt destept. Pe mine nu ma poti purta din cauza genelor. De la inceput am vazut cla. Poate sa ma bata oricine, fii-mea si ala caruia nu vreau sa ii spun numele. De la inceput am vazut lucrurile astea in negru si am spus-o", a declarat tatal lui Teo.

 

"Lucrurile au stat fals de la inceput. Cum vii din Franta, te trezesti ca esti foarte tanar. Rezerva mea era solida, fundamentata. Ce fata desteapta a fost, ce minte stralucitoare a avut. Dar i-a luat Dumnezeu mintile. A fost o proasta!", a continuat Ion Uta.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

"Cand fiica mea era la Viena am dat telefon si mi-a raspuns domnul Marian Teodorescu si mi-a spus sa vorbesc mai deloc si atunci mi-a sarit tandra si l-am bestelit cum mi-a venit la gura. A fost un mariaj nenorocit. El a fost doar pe interes", a mai adaugat tatal lui Teo Trandafir.

Vezi AICI momentul!

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.