Tatăl lui Vlad Pascu, probleme cu legea. Ce au găsit anchetatorii în casa bărbatului

Author: Laura Macovei
Actualizat: 15 sep 2023, 10:13

Tatăl lui Vlad Pascu, probleme cu legea. Ce au găsit anchetatorii în casa bărbatului

Sursa: Digi24/observator

După ce mama lui Vlad Pascu a fost reținută pentru că a încercat să își șantajeze și amenințe prietenii, în încercarea de a-l scăpa pe pe fiul său de închisoare, a venit și rândul tatălui lui Vlad Pascu. Ce au găsit anchetatorii în casa bărbatului?

Nenorocirile se țin lanț pentru familia Pascu. După ce tânărul Vlad s-a urcat drogat la volan și a ucis două persoane în stațiunea 2 Mai, acum părinții acestuia trebuie să dea socoteală legii. 

Mama lui Vlad Pascu a fost reţinută aseară, după mai bine de 9 ore de audieri, fiind acuzată de șantaj al martorilor din dosar.

Mai mult, surse din anchetă spun că Miruna Pascu nu doar că ştia că fiul ei se droghează, ba chiar îl aproviziona cu xanax şi alte medicamente de acest tip.

Cum a sfidat tatăl lui Vlad Pascu autoritățile

În timp ce băiatul său era audiat, bărbatul zâmbea cu gura până la urechi și încerca să-și ascundă fața după casca de la motocicletă. La plecare, acesta a recurs la un gest extrem, după ce a pornit motorul și a dat peste jurnaliști. Poliția s-a sesizat imediat și a deschis o anchetă. 

De asemenea, în casa bărbatului au fost găsite cartușe, pe care acesta le deținea ilegal. Bărbatul este cercetat în libertate pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce pedeapsă riscă Vlad Pascu? Avocatul celor două familii a cerut schimbarea încadrării juridice în omor calificat „Infracțiunea săvârșită este una cu intenție directă”

Prima reacție publică a lui Vlad Pascu

La aproape o lună de la tragedie, Vlad Pascu a vorbit pentru prima dată public și a spus că regretă ceea ce a făcut și ar da timpul înapoi dacă ar putea.

Îmi pare rău pentru cele întâmplate. Nu pot să dau timpul înapoi! Îmi asum...Îmi pare foarte rău și nu am ce să spun”, a spus acesta.

Citește și: Vlad Pascu, abandonat de familie! Cine este singura persoană care l-a vizitat pe șoferul drogat în arest

Ieri, au avut loc mai multe audieri în familia Pascu, dar și în grupul de prieteni a tânărului care a ucis doi oameni în stațiunea 2 Mai. După reținerea mamei și a tatălui, un alt prieten de-a lui Vlad, cel de la care tânărul drogat își procura droguri, a fost reținut de polițiști.

Autoritățile au întâmpinat dificultăți în a găsi exact persoanele vinovate și traficanții de droguri, care îi erau prieteni lui Vlad Pascu.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.