Tatal 'Printesei Kosem', roman 100%, a venit sa spuna care este marele secret al fiicei sale. Acesta a dat din casa, a vorbit despre cum era Anastasia in copilarie

Editor: Bogdan Mihai Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:58

Anastasia, interpreta 'Printesei Kosem' iubeste mancarea romaneasca.

Tatal sau, roman la origini, i-a prezentat cultura romaneasca, desi Anastasia s-a nascut in Grecia si acum joaca intr-un serial din Turcia.

"Imi place foarte mult sa mananc mici si sarmale", a declaratat Anastasia.

Tatal a dat din casa, acesta a vorbit despre cum este Anastasia ca si copil, daca i-a facut probleme si cum o ajuta in cariera.
"Dragostea in familie este foarte importanta.
Nu mi-a facut niciodata probleme. Vorbim ca prieteni, nu ca tata si fiica. A fost o intamplare ca ea a aparut in revista Vogue, la varsta de 4 ani. Un fotograf a vazut-o pe strada, i-a facut o fotografie si ne-a lasat numarul lui de telefon. Totul a venit de la sine.

Ea nu a fost niciodata singura, am fost mereu alaturi de ea, ca prieteni. Ea se ocupa de contracte si negocieri, insa noi suntem alaturi de ea si o sustinem in tot ceea ce face", a declarat tata "Printesei Kosem".

"Am venit in Romania de careva ori. Vreau sa-i multumesc fratelui meu pentru venirea mea in tara. El a facut totul posibil", a mai declarat tatal Anastesiei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


La final, Anastasia ne-a incantat cu o melodie pe care a interpretat-o alaturi de band-ul emisiunii.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

Taguri: