Tatăl Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni, mesaj pentru polițistul care a provocat accidentul: „L-aș fi iertat” Dezvăluiri emoționante

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 19 oct 2022, 01:15

Tatăl Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni de un polițist

Sursa: Captură YouTube

După cumplitul accident produs pe trecerea de pietoni și soldat cu decesul Raisei, tatăl micuței a vorbit despre polițistul care a provocat accidentul.

Tatăl Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni de un polițist, a găsit puterea de a vorbi despre cel care a accidentat-o mortal pe fiica lui. În ce condiții l-ar fi iertat pe polițist și ce mesaj a ținut să îi transmită?

Tatăl fetiței ucise pe trecerea de pietoni, mesaj pentru polițistul care a provocat accidentul

Moartea violentă de care a avut parte Raisa, fetița ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni, a impresionat o țară întreagă.

Părinții micuței nu se pot obișnui cu gândul că fiica lor a murit și cer autorităților din România să facă dreptate în acest caz.

Tatăl Raisei a făcut o serie de declarații pe marginea acestui subiect. Bărbatul dezvăluit, printre lacrimi, că ar fi avut puterea să îl ierte pe cel care i-a omorât fiica, dacă polițistul ar fi luat legătura cu el. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, părinții Raisei sunt hotărâți să facă tot ce ține de ei pentru ca polițistul să fie aspru pedepsit. 

„Nu m-a căutat. Probabil dacă o făcea era altceva. În afara faptului că a dat în copilul meu cu piciorul ca într-un câine. Măcar să se aplecem să pună mâna, să pună haina să o acopere. Toţi poliţiştii, dacă v-ați uitat, pe maşini scrie siguranță şi încredere. Ce încredere? Acum dacă scrie altceva nu ştiu. Poliţiştii spun că i-au adus haina ca să nu îi fie frig şi e ceva normal, ok, dar copilului meu nu putea să pună o haină? A dat cu piciorul aşa. Putea

să pună frumos o haină peste să îi fie şi ei călduț. Probabil că da, e şi el tot om, nu ştiu. (n.r l-ar fi iertat pe polițist dacă și-ar fi cerut iertare). Dar trebuie să se gândească că va plăti, să nu se gândească cumva că nu va plăti. Având în vedere că trăim în România şi șpăgile sunt la toate colțurile şi nu mă refer în piaţă o șpagă din aia să iei un cântar, mă refer tot la poliţie.
Părinţii lui sunt în poliţie. Mă întreb cum a ajuns el în Poliţie dacă nu are scoală de poliţie făcută? Eu sunt un biet angajat pe șantier şi nu mă angajează. Eu vreau să răspundă cei care l-au angajat. Eu vreau să răspundă şi cei care i-au dat maşina pe mână. Aş vrea să îl întreb pe domnul poliţist pentru că va avea şi el copii şi va suferi la fel ca şi noi, pentru că Dumnezeu are grijă.
Nu pleci de pe acest pământ fără să plătești.”
, a spus tatăl Raisei, conform antena3.ro.

Comportamentul polițistului după producerea accidentului rutier i-a deranjat cel mai mult pe părinții Raisei. Tatăl fetiței ucise pe trecerea de pietoni a precizat că avocații se ocupă de acest caz și vor face totul pentru ca polițistul să plătească cu închisoarea pentru fapta sa.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mai mult, tatăl Raisei i-a transmis și un mesaj polițistului care a provocat accidentul pe trecerea de pietoni.

„Domnul poliţist va avea şi el copil şi va vedea. Bunicii, tata polițistului, vor fi şi ei bunici. Dumnezeu le așază pe toate la rândul lor.”, a spus tatăl Raisei.

Citeste si: Reacția tulburătoare a celeilalte fetițe care a fost lovită pe trecerea de pietoni, dar care a scapăt cu viață! Care a fost primul lucru legat de Raisa pe care l-a făcut

Polițistul care a provocat accidentul în care a murit Raisa nu se afla în misiune

După ce inițial autoritățile au precizat că agentul de la Ordine Publică din Capitală se afla în misiune atunci când a provocat accidentul, ulterior s-a aflat că acesta nu avea de rezolvat nicio misiune, astfel că nu se explică viteza cu care circula în oraș, în dreptul trecerii de pietoni.

Poliţistul este cercetat pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă, ancheta fiind în desfășurare pentru a stabili exact cum s-a întâmplat totul.

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă mama Raisei, fetița spulberată pe trecerea de pietoni de către un polițist de 27 de ani

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.