Tatăl și fratele lui Hamude, fostul concurent de la Puterea dragostei, acuzați de omor calficat! Rudele celor 17 victime cer despăgubiri în valoare de 3,5 milioane de euro

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 06 aug 2022, 12:50

Situația se complica in cazul familiei lui Hamude

Sursa: Instagram Hamude

Situația se complică în cazul familiei lui Hamude, fostul concurent de la Putrea dragostei. Le-a fost pus sechestrul pe toată averea, după ce tatăl și fratele lui au fost acuzați de omor.

Hamude, fostul concurent de la Puterea dragostei, trece prin clipe de groază, tatăl și fratele lui sunt acuzați de omor colificat și se află în arest preventiv, după ce ar fi provocat moartea mai multor persoane care au consumat alcool sanitar cotrafăcut, comercializat de cei doi.

Hamude, fostul concurent de la Puterea dragostei, trece prin momente de coșmar. Tatăl și fratele sunt acuzați de omor! 

Hamude trece prin cea mai neagră perioadă din viața lui. Recent, procurorii au primit acceptul instanței de a pune sechestrul pe întreaga avere a familiei. Sechestrul a fost pus în aplicare pentru ”toate bunurile mobile și imobile, prezente și viitoare”.  Această măsură s-a luat pentru acoperirea eventualelor despăgubiri pe care rudele celor 17 victime le cer în instanță, plus cheltuielile de judecată.

Valoara prejudiciului ajunge la 10,3 milioane de lei și 1,3 milioane de euro, din care cea mai mare parte o reprezintă despăgubirile solicitate de părțile civile constituite în dosar. Astfel, 1,3 milioane de euro este suma pe care familia lui Hamude ar putea să o plătească familiilor celor 17 victime. Peste 60 de persoane se află în acest moment pe lista celor care cer despăgubiri.

Citeste si: Hamude de la "Puterea Dragostei" este în doliu: "Un înger de 8 luni..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tatăl și fratele fostului concurent de la Puterea dragostei se află sub arest preventiv la Penitenciarul Iași, iar printre capetele de acuzare se numără: omor calficat, înșelăciune în formă calificată, falsificarea sau substituirea de alimente sau alte produse, plus fals în înscrisuri sub semnătură privată. De asemenea, tatăl lui Hamude este acuzat și de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

”Ideea este că tatăl meu a fost implicat prin simplu fapt că a intermediat spirtul, acest spirt contrafăcut.

Adică l-a vândut. Fratele meu este și el în dosar pentru că și el a făcut acest spirt. Nici tatăl meu și nici fratele meu, din ceea ce cred eu, pentru că eu nu știam absolut nimic despre toată situația asta, ei nu au știut ceea ce fac. Fratele meu a venit în România în luna februarie  (anul trecut, n.r.), el nu stă în România.

L-a prins pandemia, soția lui fiind gravidă, probabil s-a gândit să contrafacă spirt, dar nu știa cu ce se mănâncă, nu știa că oamenii, aici, în România, beau spirt.

Spirtul care s-a vândut, s-a vândut în Iași, iar foarte mulți oameni au băut acest spirt, din păcate... condoleanțe familiilor... au decedat...”, a povestit Hamude într-un vlog.

Citeste si: Ce spune Hamude după ce tatăl și fratele lui au fost condamnați pentru omor calificat

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.