Tatăl Simonei Halep, prima reacție după victoria sportivei la TAS: „Dumnezeu are grijă”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 mar 2024, 21:54

Tatăl Simonei Halep, prima reacție după victoria sportivei la TAS: „Dumnezeu are grijă”

Sursa: Facebook

Stere Halep, tatăl și susținătorul Simonei Halep, a primit vestea cu bucurie, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a redus suspendarea sportivei de la 4 ani la 9 luni.

Simona Halep poate răsufla ușurată în sfârșit. TAS a redus suspendarea acesteia de la 4 ani la doar 9 luni, iar sportiva abia așteaptă să revină înapoi pe terenul de tenis. 

Stere Halep, prima reacție după victoria fiicei sale

Stere Halep nu este doar tată pentru Simona, ci și susținătorul numărul 1. Acesta reprezintă un sprijin pentru tânăra sportivă și o susține întotdeauna.

Cu ocazia minunatei vești, bărbatul a transmis un mesaj:

„V-am declarat de prima dată că Dumnezeu are grijă. Așa s-a întâmplat. Era normal, multe voci, chiar și din România au condamnat-o pe Simona că e trișoare, că nu știu ce, că a trișat... Problema este aici, la noi în țară. Știam de prima dată că o să se întâmple așa, eu v-am declarat de prima dată că Dumnezeu are grijă, va rezolva problema, așa cum s-a întâmplat.

Ne simțim puțin supărați, pentru că nu trebuia să se întâmple asta, și s-a întâmplat... Dar, astea sunt riscurile vieții.

Citește și: Reacția Simonei Halep după audierile de la TAS: „Coșmarul s-a încheiat”. Sportiva a povestit totul într-o postare

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

N-am sunat-o încă, acum am ajuns acasă. Ea este la Dubai. Dacă încercați să vă puneți în locul unui părinte, o să vedeți cât este de greu. După cum știți, și după declarațiile pe care le-a făcut, și postările pe care le-a făcut Simona, ați văzut că făcea pregătirea. Nu a întrerupt pregătirea, menținerea în formă , a declarat Stere Halep. 

Reacția Simonei Halep, după reducerea suspendării la TAS

După lupte îndelungate, Simona Halep a reușit să obțină reducerea suspendării la doar câteva luni, față de 4 ani, cât era estimat inițial. 

Citește și: Ilie Năstase, prima reacție după reducerea suspendării pentru Simona Halep: „Ar putea reveni în top”

„De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut convingerea că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, deoarece sunt

și am fost întotdeauna o sportivă curată. Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea.

Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit. Aș dori să le mulțumesc avocaților mei care au fost alături de mine și au crezut în mine de la început; și, mai important, vreau să le mulțumesc sponsorilor mei, fanilor și concurenților mei care au rămas alături de mine pe parcursul acestui proces lung și dificil. Abia aștept să mă întorc în circuit, a declarat Simona.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?