Tatăl șoferului drogat de la 2 Mai este de negăsit. Și-a închis telefonul și a rupt orice legătură cu persoanele apropiate

Author: Diana Bostan
Actualizat: 30 aug 2023, 08:43

Vlad Pascu

Sursa: Arhivă

Noi dezvăluiri din dosarul șoferului drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai. Tatăl lui Vlad Pascu ar fi părăsit țara imediat după tragedie.

Șoferul drogat care a luat viața a doi tineri la 2 Mai, provine dintr-o familie la fel de controversată. Tatăl lui Vlad Pascu este de negăsit.

Tatăl șoferului drogat ar fi părăsit țara

În urma anchetei în cazul șoferului care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri, au ieșit la iveală mai multe informații controversate privind familia sa. Acesta provine dintr-o familie în care banii nu au fost niciodată o problemă, însă modul în care au fost obținuți este pus acum sub semnul întrebării.

Citește și: Cine sunt părinții șoferului care a produs tragedia de la 2 Mai, unde doi tineri și-au găsit sfârșitul violent

Tatăl lui Vlad Pascu ar fi părăsit țara imediat după tragedie, conform unor surse cancan.ro. Acesta ar avea telefonul închis și a rupt orice legătură cu apropiații. Nu se știe cu exactitate locul în care se află, însă ar fi părăsit țara prin punctul de trecere a frontierei Vama Veche.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Șoferul drogat a intrat în sevraj și acuză dureri fizice

Vlad Pascu acuză dureri abdominale, nu doarme și nu mănâncă deloc, fiind în stare de sevraj. Potrivit unor surse menționate anterior, acesta ar transpira abundent și are pulsul mare, motiv pentru care este în permanență supravegheat de un medic.

Citește și: Răsturnare de situație! Au apărut rezultatele raportului INML în ceea ce-l privește pe Vlad Pascu, șoferul de 19 ani, care a provocat teribilul accident în stațiunea 2 Mai

Acesta este violent verbal și nu se poate înțelege nici măcar cu propria avocată. „ A stat de vorba cu avocata sa, dar nu este lucid și nici nu are un discurs lucid.

Spune că vrea acasă, nu este conștient de gravitatea faptelor sale. Cere ciocolată tot timpul!”, scrie cancan.ro.

Potrivit raportului INML șoferul drogat nu a consumat în noaptea fatidică 6 droguri diferite, ci un cocktail realizat de către traficanții de droguri. După ce la testul inițial, reieșise faptul că tânărul consumase cocaină, metamfetamine și amfetamine.

Citește și: „Pentru Roberta” Ce a apărut în locul tragediei de la 2 Mai, acolo unde Roberta și Sebastian au fost uciși

Testul inițial efectuat de polițiști în seară teribilului accident a relevat faptul că tânărul consumase cocaină, metamfetamine și amfetamine. Însă între timp au apărut și rezultatele analizelor de sânge efectuate de către medicii de la IML, care au concluzionat, că în organismul tânărului ar fost depistate nu mai puțin de șase substanțe psihoactive.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.