Tatiana Solomon, jurnalist de monden: "In ultimul an de zile Andreea Marin a vorbit foarte mult despre divort"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 14:20

Vestea ca Andreea Marin si Stefan Banica divorteaza dupa 7 ani de casnicie a cazut ca un trasnet.

Cei doi si-au anuntat despartirea pe pagina de Facebook, facand un apel la intelegere si la respectarea intimitatii. Se pare ca niciunul nu se afla momentan in tara. Andreea Marin este in Istanbul impreuna cu fetita ei, iar Stefan Banica s-ar afla in Statele Unite.

In platoul" WOWbiz" jurnalista de monden Tatiana Solomon a declarat ca decizia celor doua vedete nu a surprins-o. Cei doi si-ar fi pregatit terenul inca din timpul anului 2012.
Andreea Marin a vorbit foarte mult despre divort in acest an." Exista viata dupa divort", declara Andreea Marin Banica in interviuri.

Partajul s-ar putea sa nu fie complicat deoarece Andreea si Stefan si-au separat deja afacerile. Pentru prima data, cei doi nu au petrecut sarbatorile impreuna. Stefan Banica JR i-a uimit pe toti ca a acceptat sa aiba concerte in seara de Revelion.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/andreea-a2679930a3ae8b203d9f33c4f046a474.JPG

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.