Tavi Clonda a DEZVALUIT ce sacrificii a facut pentru a intra in gratiile Gabrielei Cristea

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:51

Dupa ce Gabriela Cristea i-a facut o farsa de zile mari iubitului ei chiar de Ziua Indragostitilor, Tavi Clonda a dezvaluit la Teo show ce sacrificii a facut ca sa stea de vorba cu frumoasa bruneta.

Poate nu stiati, dar Gabrielei Cristea i-a fost sortit sa-l intalneasca pe Tavi Clonda. Inca de pe vremea cand era casatorita cu fostul ei sot, cand prezenta o alta emisiune TV, o invitata cu puteri paranormale i-a spus Gabrielei ca va intalni un alt barbat de care se va indragosti. Si iata ca asa a fost! Gabriela si Tavi s-au cunoscut la" Te vreau langa mine".

La inceput nu vorbeau, fiecare il aprecia pe celalalt din punct de vedere profesional, insa o problema legata de emisiune i-a facut sa petreaca o ora discutand

la telefon pe acea tema. Unde mai pui ca Tavi Clonda, microbist convins, a uitat in timpul primei sale discutii cu Gabriela ca se uita la un meci cu echipa sa favorita.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

##VIDEO102789##

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.