Tavi Clonda catre Gabi Cristea, sotia lui: "Ai o foarfeca? Te rezolv eu imediat..." Uite ce l-a facut pe cantaret sa spuna asta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:21

Tavi Clonda a fost putin nemultumit de cum arata sotia lui in editia de astazi a emisiunii "Te vreau langa mine"!

Gabi Cristea a venit in editia de astazi a emisiunii" Te vreau langa mine" imbracata ca o profesoara dupa cum spune chiar ea. Vedeta a purtat o rochie peste genunchi, fara a lasa loc de interpretari. De data aceasta, Tavi a fost cel nemultumit chiar daca in alte dati el se arata foarte grijuliu fata de sotia lui sa nu fie prea sexy.

Acum, se pare ca nici daca este prea cuminte nu ii convine si i-a promis ca ii va taia rochia cu foarfeca pentru a o mai scurta putin.

Gabrielei nu prea i-a venit sa creada, insa a acceptat si aceasta provocare desi a dezvaluit ca se simte foarte confortabila intr-o tinuta de invatatoare.##VIDEO141534##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.