Tavi Clonda catre logodnica lui: "Gabi, ma lasi fara ou! O sa cant ca Mihai Traistariu..." Vezi ce i-a facut prezentatoarea TV iubitului sau

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:43

Gabi Cristea i-a facut o gluma logodnicului ei chiar in a doua zi de Paste. Vedeta TV s-a amuzat pe seama iubitului ei si l-a tachinat inca de la inceputul emisiunii.

Tavi, foarte entuziasmat ca are ocazia sa ciocneasca oua impreuna cu iubita lui si in emisiunea "Te vreau langa mine", a dat fuga la cosuletul unde se aflau aranjate frumus acestea si a invitat-o pe Gabi sa isi aleaga unul. Cand a vazut cat de frumos sunt colorate si cum arata fiecare in parte, Gabi nu s-a putut hotari ce ou sa aleaga asa ca a inceput sa ia le ia pe rand din cosulet si sa le indese in buzunare, asta spre disperarea lui Tavi care s-a ales doar cu paiele.

Exasperat ca iubita lui i-a furat toate ouale, el a avertizat-o glumind ca nu va mai putea canta sau ca i se va subtia vocea intocmai ca a lui Mihai Traistariu...Razand de reactia iubitului sau, prezentatoarea TV s-a indurat si i-a dat ouale inapoi ca sa isi aleaga unul cu care sa faca "cioc" conform traditiei.

##VIDEO136129##

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”