Tavi Clonda, copil cu fosta iubită? Dezvăluiri fără precedent despre cum a reacționat Gabriela Cristea când a aflat: „I-a dat niște mesaje”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 02 iul 2024, 12:05

Tavi Clonda a vorbit despre fosta lui relație

Sursa: Captură YouTube theXclusive; Facebook Gabriela Cristea

Celebrul artist Tavi Clonda a fost invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă”, unde a dezvăluit în ce situație se afla atunci când a intrat în emisiunea „Te vreau lângă mine” și în relația cu Gabriela Cristea.

În momentul în care a intrat în trupa de la emisiunea „Te vreau lângă mine”, care, la acea vreme, era prezentată de Gabriela Cristea, actuala lui soție, Tavi Clonda avea o relație de cinci ani, din urma căreia s-a vehiculat că ar fi rezultat un copil.

Cum a reacționat Gabriela Cristea când a aflat despre relația lui Tavi Clonda

La emisiunea „În Oglindă”, artistul a confirmat respectiva situație, intens mediatizată la acea vreme: „Eram într-o relație de vreo cinci ani de zile, ulterior i-am spus și

Gabrielei. Gabriela nu mă întreba absolut nimic, știa când sunt eu pregătit o să-i povestesc, mă refer înainte să se lege ceva.(...)

Era o relație care nu mai mergea de foarte mult timp și fosta mea prietenă știa lucrul ăsta. Stătea la mine și nu voia să plece.(...) Era un pic mai acaparatoare, mai puternică”.

Deși, într-un final, fosta parteneră a lui Tavi Clonda a înțeles că relația nu mai putea fi reparată, înainte să se retragă din viața lui, aceasta a făcut un gest neașteptat.

Tânăra îi scrisese chiar Gabrielei Cristea, pe care a anunțat-o că era însărcinată cu muzicianul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Tavi Clonda, decizie radicală după valul de jigniri din mediul online:,, M-am săturat”. Cum le-a răspuns soțul Gabrielei Cristea celor care lasă comentarii urâte la adresa familiei sale

„Până n-a apărut Gabriela și până nu i-am spus, nu a realizat și când i-am spus a realizat că nu mai merge treaba. Dar i-a dat Gabrielei niște mesaje, după aia mi-a dat mie mesaje că ar fi fost însărcinată.(...) Gabriela nu știa absolut nimic, a trebuit să-i povestesc”,  a dezvăluit invitatul lui Mihai Ghiță.

Cum a început relația dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Tavi Clonda a explicat că nu a vrut să o rănească pe Gabriela Cristea și tocmai de aceea a preferat să încheie relația cu fosta iubită înainte de a începe ceva serios cu prezentatoarea TV. Artistul nu a simțit să-i spună vedetei despre fosta parteneră, întrucât, atunci când a izbucnit scandalul, actualii soți aveau doar niște apropieri timide.

Citește și: În ce afacere a investit Gabriela Cristea. Vedeta speră să dea lovitura cu aceste produse

„O țineam de mână pe ascuns la un cinematograf, atât a fost la început.(...) Nu merita șoc la dublu.(...) Era ca o floare, merita tot ce-i mai bun. În fiecare zi îi cântam câte un refren.(...) Așa mi s-a părut mie frumos, să o iau de mânuță.(...) A început să se uite altfel la mine, dar nu foarte agresiv, elegant și frumos și totul s-a întâmplat treptat și normal”,  a

mai povestit Tavi Clonda.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.