Tavi Clonda, despre cel mai greu moment din relația cu Gabriela Cristea. Cum a primit artistul vestea că va deveni tătic: „Fiecare inseminare o dărâma”

Autor: Diana Bostan

Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Sursa: Instagram: bygabrielacristea

Tavi Clonda a făcut o serie de dezvăluiri inedite despre relația cu Gabriela Cristea, dar și despre momentul în care aceasta a rămas însărcinată pentru prima dată.

În cadrul emisiunii ”Online story by Cornelia Ionescu”, Tavi Clonda a dezvăluit cât de grea a fost pentru Gabriela Cristea perioada celor cinci inseminări fără rezultat, dar și cât de mult s-au bucurat în momentul în care au aflat că vedeta a rămas însărcinată pe cale naturală.

Citește și: Cum au reactionat părinții lui Tavi Clonda când au cunoscut-o pe Gabriela Cristea! Dezvăluirile surprinzătoare ale artistului: „A fost ca în adolescență”

Tavi Clonda a vorbit despre perioada grea prin care el și Gabriela au trecut, în încercarea de a deveni părinți

Artistul a împărtășit recent detalii emoționante despre drumul său și al soției sale, Gabriela Cristea, în încercarea de a deveni părinți. Într-un interviu sincer, artistul a vorbit despre dificultățile întâmpinate de cuplu în încercarea de a avea copii și despre cum au reușit să-și păstreze speranța în ciuda provocărilor.

Citește și: Tavi Clonda, dezvăluiri despre calvarul prin care el și Gabriela Cristea au trecut pentru a putea avea copii. Cum au reusit să treaca peste cele mai dificile momente din relația lor

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au dorit foarte mult să aibă copii, însă nu a fost un drum ușor. Gabriela a trecut prin cinci inseminări artificiale, un proces care s-a dovedit a fi extrem de dificil pentru ea din punct de vedere emoțional și fizic.

În ciuda dificultăților întâmpinate și a lipsei de rezultate, Tavi Clonda nu și-a pierdut speranța și a încercat să fie un sprijin pentru soția sa.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

„Gabriela a făcut cinci inseminări. M-a luat așa prin învăluire. Pe mine nu mă interesa prea mult cum, tot copilul meu ar fi fost, nu aveam prejudecăți. Consult la medici, statistici, mă enervam pe toți medicii când auzeam cuvântul ”infertilitate”. Chiar am întrebat un medic, ce înseamnă ”infertilitate”, dacă eu am tot ce trebuie și Gabriela are tot ce-i trebuie. După cinci inseminări, care pe ea au dărâmat-o mai mult, la ultima și eu am picat un pic.

Eu nu-mi pierdeam speranța, dar pe ea fiecare inseminare o dărâma. O ajutam foarte mult, nu o lăsam, am fost un sprijin foarte mare pentru ea”, a spus Tavi Clonda, în cadrul emisiunii ”Online story by Cornelia Ionescu”.

Vestea mult așteptată a venit atunci când cei doi se așteptau mai puțin

După cinci inseminări eșuate, cuplul a decis să ia o pauză.

Tavi Clonda a dezvăluit faptul că miracolul s-a întâmplat natural, în mod surprinzător, în timpul unei vacanțe la Sinaia. Momentul în care Gabriela a rămas însărcinată a fost marcat de multă discreție.

Citește și: Tavi Clonda, copil cu fosta iubită? Dezvăluiri fără precedent despre cum a reacționat Gabriela Cristea când a aflat: „I-a dat niște mesaje”

„După a cincea ne-am oprit și urma să mergem prin Austria sau Polonia, să doneze nu știu ce, dar s-a întâmplat în ianuarie pe cale naturală. A fost exact cum ne-am dorit. Ne-am dus la Sinaia și acolo a rămas însărcinată cu Victoria. Acolo chiar era relaxată. Nu am spus nimănui până al doilea trimestru, cam la 5 luni.”, a mai spus Tavi Clonda.

Tavi Clonda a povestit că Gabriela a născut fără complicații, dar au existat și două momente care le-au dat emoții. Artistul a dezvăluit că nu a asistat la naștere, însă a stat aproape, dorindu-și să audă primul sunet al fetițelor. 

„A născut fără complicații, au fost doar două momente când aveam eu două cântări și ea era geloasă, și la Victoria și la Iris. Cum plecam de acasă, cum făcea copilul ceva, contracțiile erau mai rapide. Nu au fost probleme, doar niște emoții. Nu am asistat la naștere, era un geam acolo. Eu am vrut să aud primul sunet. Când mi-am luat fetițele în brațe, m-am topit.”, a dezvăluit Tavi Clonda, pentru sursa menționată anterior.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.