Tavi Clonda despre Gabi: "Spune tot, toarna tot, nu pot sa fac nimic de ea!"

Autor: A.M. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:29

Prezentatoarea TV a povestit ce i s-a intamplat cand a vrut sa se puna in pat sa doarma, fiind foarte obosita.

Gabi Cristea a dezvaluit motivul pentru care astazi, in emisiune, este foarte obosita. Ea a dezvaluit ca din cauza lui Tavi, nu s-a odihnit cum trebuie si a mai fost nevoita sa se trezeasca si devreme: "Aseara, i-am zis sa inchida filmul ala ca vreau sa ne culcam. Iar el mi-a raspuns ca:<< Da' culca-te, cine nu te lasa>>. Numai ca televizorul era dat tare. Plus ca imi batea in fata toata lumina aia, parca eram la club. Muzica data blana si luminca ca la stroboscop in ochii mei. Deci, mai dormi, Gabrielo, daca mai poti!"  Ce a avut Tavi de spus in apararea lui, vedeti in video alaturat!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să< Da' culca-te, cine nu te lasa>>. Numai ca televizorul era dat tare. Plus ca imi batea in fata toata lumina aia, parca eram la club. Muzica data blana si luminca ca la stroboscop in ochii mei. Deci, mai dormi, Gabrielo, daca mai poti!"  Ce a avut Tavi de spus in apararea lui, vedeti in video alaturat!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: