Tavi Clonda, dezvăluiri despre calvarul prin care el și Gabriela Cristea au trecut pentru a putea avea copii. Cum au reusit să treaca peste cele mai dificile momente din relația lor

Autor: Diana Ghita

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au trecut prin clipe dificile până au devenit părinți

Sursa: Facebook Gabriela Cristea

În ediția de pe 1 iulie a emisiunii „În Oglindă”, invitatul special a fost Tavi Clonda, care, printre alte subiecte, a vorbit despre momentul în care soția lui, Gabriela Cristea, a rămas însărcinată cu primul copil.

Deși Tavi Clonda și Gabriela Cristea au avut probleme de infertilitate și au făcut multiple tratamente care au eșuat, în cele din urmă, în timpul unei vacanțe, prezentatoarea TV a reușit să rămână însărcinată cu primul lor copil, o fetiță pe nume Victoria.

Prin ce au trecut Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru a putea avea copii

După cinci proceduri nereușite, cei doi soți nu mai sperau să aibă un copil, iar pentru a o ajuta pe Gabriela să-și revină după acea perioadă stresantă, Tavi a vrut să o ducă într-o

vacanță la Dubai. Însă și acest plan le-a fost dat peste cap, întrucât, din cauză că aveau pașapoarte temporare, cei de la aeroport i-au trimis înapoi acasă, moment în care bruneta a clacat.

„Iar s-a supărat, plângea ca un copil căruia i-ai luat jucăria. Eu nu eram așa de afectat, că dacă eram cu ea puteam să mă duc și la Brașov, și la Sinaia, și la Predeal.

Dar ea voia și știu cât a muncit și cât a suferit, mai mult decât mine și iarăși m-a disperat această durere a ei”,
 i-a povestit cântărețul lui Mihai Ghiță.

Citește și: Cum au reactionat părinții lui Tavi Clonda când au cunoscut-o pe Gabriela Cristea! Dezvăluirile surprinzătoare ale artistului: „A fost ca în adolescență”

Însă, după ce s-au întors acasă, extrem de dezamăgiți, Tavi Clonda a primit o invitație neașteptată la Sinaia, unde Gabriela Cristea a reușit să rămână însărcinată cu Victoria: „Ne-a sunat un văr de al meu:

noi suntem la Sinaia, dacă vreți să veniți și voi, că tot nu mai mergeți în Dubai. Noi suntem la un hotel, la piscină, la saună. Acolo s-a întâmplat prima oară, cu primul copil, cu Victoria, care s-a născut în septembrie, peste nouă luni”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Cum a rămas Gabriela Cristea însărcinată cu al doilea copil

Această minune din viața lui Tavi Clonda  și a Gabrielei Cristea s-a întâmplat la patru luni după ce au oprit tratamentul, iar amândoi s-au bucurat extrem de mult: „Eu, ca și bărbat, m-am simțit parcă și mai bine, că s-a întâmplat natural”.

Citește și: Tavi Clonda, copil cu fosta iubită? Dezvăluiri fără precedent despre cum a reacționat Gabriela Cristea când a aflat: „I-a dat niște mesaje”

Dacă la primul copil cei doi soți s-au străduit din răsputeri, al doilea a venit complet pe neașteptate: „ A doua oară a fost neașteptat cu totul.(...) Nu aveam timp să ne gândim, că noi ne chinuiam cu băița (n.r. primei fete).(...) Prima senzație când (n.r. Gabriela) a văzut că testul este pozitiv s-a panicat, dar după aia am luat-o în brațe și i-am zis: Iubire, va fi superb”.