Tavi Clonda, gelos pe Gabi din cauza lui Erkan Petekkaya, protagonistul din serialul "Furtuna pe Bosfor": "Sa vezi ce furtuna declansez eu in Otopeni..."

Autor: A.M. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:26

Tavi Clonda a inceput sa simta fiorii geloziei din cauza actorului din serialul "Furtuna pe Bosfor." Gabi e foarte entuziasmata ori de cate ori vorbeste despre noul serial de la Kanal D care va incepe pe 5 octombrie.

Erkan Petekkaya a semanat vrajba intre Gabi Cristea si Tavi Clonda. De cand postul Kanal D a anuntat ca indragitul actor va juca intr-unul din cele mai de succes seriale turcesti, "Furtuna pe Bosfor", Gabi tot suspina si face mici referiri la protagonistul seriei.

Numai ca Tavi este foarte vigilent si nu ii scapa niciun gest al frumoasei lui sotii, asa incat ori de cate ori o vede pe Gabi cum ii pronunta numele lui Erkan, o sicaneaza.

Binenteles ca acei doi glumesc pe seama acestui fapt si se amuza si ei!##VIDEO144702##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.