Tavi Clonda i-a oferit o seara romantica sotiei sale in curtea casei lor! Iata ce dezvaluiri incediare a facut prezentatoarea TV despre supriza primita: “M-am simtit minim regina Angliei!”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 07:30

Gabi Cristea a marturisit ca a trait cea mai frumoasa seara alaturi de sotul ei si nu intr-o locatie de lux asa cum si-ar fi imaginat oricine, ci chiar in curtea casei lor, intr-un cadru romantic creat de Tavi.

Flatata de gestul sotului sau, prezentatoarea tv a povestit ca s-a simtit mai rasfatata ca niciodata. Cei doi au dansat sub clar de luna, fara sa le pese ca nu se afla intr-o locatie speciala si s-au lasat purtati de fiorii dragostei.

“Aseara, stateam noi si ne uitam la stele si m-a scos la dans in curte! Eu in slapi si cu parul strans, imbracata intr-o rochie sleampata, de curte! Si m-a dansat! De m-am simtit eu minim regina Angliei!”, a spus Gabi Cristea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Surprins de marturisirile sotiei sale, Tavi a tinut sa mentioneze ca de fapt el a fost cel invitat la dans si s-a conformat dorintei femeii iubite.

Iata intreaga poveste in materialul video de mai jos:

 

Taguri: