Tavi Clonda, in mall, pe ascuns, cu cea mai buna prietena a Gabrielei Cristea! Dezvaluirea facuta de prezentatoare

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:19

Discutia de la paravan, dintre cele doua concurente sosite sa il cunoasca pe Petrisor, i-a amintit Gabrielei Cristea despre inceputurile relatiei sale cu Tavi Clonda.

Pornind de la afirmatiile uneia dintre cele doua fete, despre fostul sau iubit a inselat-o cu cea mai buna prietena a ei, Gabriela Cristea a povestit ca in cazul ei, cea mai buna prietena a sa, l-a ajutat pe Tavi sa ii cumpere inelul de logodna.

Cei doi nu s-au temut de ochii lumii ci au incercat sa se protejeze de ochii vigilenti ai paparazzilor, care daca i-ar fi surprins ar fi publicat fotografii si astfel Gabriela ar fi aflat despre intentia lui Tavi de a o cere in casatorie si surpriza lui ar fi fost spulberata.

"Draga, nu stiu, Tavi cand s-a dus sa-mi cumpere mie inelul de logodna, s-a dus cu prietena mea cea mai buna! Si ce crezi ca problema aveau, nu ca s-au dus impreuna sa-mi cumpere mie inelul de logodna, ci le era frica sa nu fie fotografiati de paparazzi, sa vad eu pozele in ziar si sa ma prind ca ei s-au dus sa-mi cumpere mie inelul de logodna!", a spus Gabriela Cristea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”