Tavi Clonda si Gabriela Cristea, nostalgici dupa anii de scoala! Cantaretul a postat o fotografie din scoala primara si pare de nerecunoscut! Cum arata

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

Gabriela Cristea si sotul ei au dat startul emisiunii de astazi cu un elogiu adus anilor de scoala.

Tavi Clonda a povestit ca a avut un vis ciudat noaptea trecuta, cand se facea ca era din nou elev si se pregatea de sustinerea tezelor.
"Am visat ca ma duceam la scoala, ca am teze, imi cautam colegul de banca, nu-mi placea niciunul si m-am trezit dupa aia! Nu mai vreau sa visez!", a zis Tavi.

Pe de alta parte, Gabriela Cristea i-a compatimit pe elevi, amintindu-si cat de complicat era la orele de fizica si chimie.


"Ce mica e vacanta mare! Eu am terminat si facultatea si tot visam ca am teza la fizica! Nu stiu daca intelegeti, eu cu fizica si cu chimia nu am fost prieteni deloc! Nu ne intelegeam sub nicio forma! Si probabil ca din cauza asta multa vreme am avut niste cosmaruri!", a zis Gabriela Cristea.

##VIDEO165058##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Iata fotografia postata de Tavi Clonda pe Facebook:

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.