Tavi Colen are un băiat de 15 ani, dar înainte nu suporta copiii. Povestiri emoționante la „Duet cu Alexandra”: „Eu nu pot să-mi explic cum am trăit fără fii-miu până acum”

Author: Lavinia Medrea

Povestiri emoționante la „Duet cu Alexandra”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Tavi Colen, fostul membru al trupei „Talisman”, a fost invitat în ultima ediție a emisiunii online „Duet cu Alexandra”.

Invitat în ultima ediție a emisiunii online „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Tavi Colen, fostul membru al trupei „Talisman”, a povestit cât de recunoscător este să aibă un fiu, la acest moment pentru că, în trecut, artistul nu suporta copiii.

Tavi Colen are un băiat de 15 ani, dar în trecut nu suporta copiii

Tavi Colen se declară un om împlinit cu viața sa, în prezent. Deși nu suporta copiii atunci când era mai tânăr și fugea de ei ca de datorii, artistul are, în prezent, un băiat de 15 ani, pe care îl divinizează. Fostul membru al trupei „Talisman” a povestit o întâmplare de când fiul lui era mic, întâmplare care l-a făcut să plângă o săptămână întreagă, zi de zi.

Citește și: Cât de mult câștigă Radu Ștefan Bănică din meseria de artist: „Nu făceam nici 100 de lei pe zi”. Din ce trăiește fiul lui Ștefan Bănică Jr.

„Când eram tânăr flăcău, nu suportam copiii, dar absolut deloc. Deci dacă venea un copil mic lângă mine mă mânca pielea, aveam o repulsie. Astăzi, eu nu pot să-mi explic cum am trăit fără fii-miu până acum.

Adică mi s-a întors viața totalmente și sunt foarte sensibil când văd copii care suferă, și am devenit sensibil la copii pentru că l-am crescut pe ăsta al meu, am stat cu el de mic.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

(...) Am plâns o săptămână în fiecare zi. Fii-miu, când l-am luat de la grădiniță, a înghițit un bănuț, o fisă de 10 bani.

Și am întors mașina, m-am dus cu el la spital, i-a făcut o radiografie, se vedea bănuțul și au zis că dacă nu face bănuțul (n.r.: dacă nu îl scoate la toaletă), îi tăiem burtica. În fiecare zi, până am găsit bănuțul, am plâns. În fiecare zi, toată ziua. Și el zicea: tati, nu plânge, bănuțul e la burtică, la copil”, a povestit Tavi Colen.

Tavi Colen este pregătit să redevină artist

Spre bucuria fanilor „Talisman”, Tavi Colen a declarat că este gata să redevină artist și să se concentreze strict pe cariera lui, după o lungă perioadă în care a muncit pe rupte și a primit roadele trudei sale.

„Am luat-o de la zero și, foarte important, nu mă dau bătut așa de ușor. Fără să mă laud, ci doar mă mândresc.

Am una dintre cele mai performante instalații de sunet din România, mi-am terminat casa, am un copil senzațional, atomic, am o familie foarte unită, am o formație cu care pot să mă duc să cânt înainte sau după Bon Jovi fără niciun fel de problemă, mă mândresc cu ei și sunt prietenii mei. Am o gașcă minunată în care îmi trăiesc viața, mi-am făcut studio de imprimări, mi-am luat mașini să transport sculele, am o sală de repetiție... cred că în puține țări sunt așa.

Citește și: Vescan, declarații în exclusivitate în emisiunea „Duet cu Alexandra”: „Primii opt-zece ani, nu am avut bani să fac nimic”. Ce sacrificii a făcut artistul la început

Sunt gata să redevin artist. Îmi doresc doar să cânt, înainte mai organizam spectacole, mă durea capul cu artiștii care au fițe, pretenții, primarii nu înțeleg și așa mai departe, nu mai sunt bugete... Acum m-am hotărât să-mi dedic timp mie și familiei, care este foarte unită”, a declarat Tavi Colen.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?