Tavi Colen: "Problema mea cea mai mare in relatia cu iubitele mele este ca imi plac prea mult femeile"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:47

Tavi Colen are mult lipici la activ si poate de aceea are si un divort la activ. Acesta si-a gasit un nou talisman norocos alaturi de care petrece foarte mult timp, este vorba despre colega lui de trupa, o bruneta focoasa.

Artistul a fost surprins  in nenumrata randuri de paparazzi alaturi de partenera lui de scena in situatii nu tocmai colegiale. La vederea imaginilor prezentate la "CanCan TV" Tavi nu a zambit, ci a trata situatia foarte serios.

Intrebata daca s-a descpartit de sotie acesta a spus foarte hotarat ca nu. "Cunoscutii stiu ca nu am obiceiul sa ma implic in scandaluri de presa, ci au aparut doar articole scrise de ziaristi care nu cunosc cu adevarat situatia.
De trei zile ma bombardeaza zeci de ziaristi si am hotarat sa clarific situatia"
, a spus Tavi Colen.

"Eu nu mai sunt cu mama baiatului meu de aproape un an si noi nu mai locuim impreuna de mai bine de jumatate de an. Noi nu suntem casatoriti am facut un copil care este extraordinar si este cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat in viata.
In fiecare seara petrec timp impreuna cu Elena si baiatul meu. Baiatul meu nu stie ca eu nu mai sunt impreuna cu mama lui"
, a povestit cantaretul.

Care a fost problema din relatia cu mama copilului ei, raspunsul l-a dat chiar Tavi: "Stie toata lumea ca mi-au placut femeile si recunosc sus si tare ca imi plac femeile. Mama copilului meu a fost plimbata in toata lumea.
Amandoi am avut partea noastra de vina. Durerea mea cea mai mare este ca nu am reusit sa-i fac un fratior copilului mei, nu am reusit, nu ne-am inteles si asta este".
Femeia in compania careia a fost surprins de paparazzi este Ema Stefan, adica colega lui si nimic mai mult.

"Eu cred ca vorbit foarte frumos despre mine si este pentru prima oara cand a vorbit asa frumos despre mine.
Suntem foarte buni prieteni si nimic mai mult de atat", a spus Ema.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.