Taximetristul care si-a rapit clienta a facut reconstituirea cursei de cosmar

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:21

Film de groaza cu final fericit! Asta s-a intamplat la Iasi dupa ce politistii au reusit sa-l captureze pe taximetristul care si-a sechestrat clienta pentru a cere rascumparare familiei.

Tanara de 25 de ani, nepoata primarului unei comune din Iasi, a avut nenorocul sa se urce in masina acestui taximetrist, exact cand se certa la telefon cu un camatar caruia i-ar fi fost dator vandut. Sub presiunea amenintarilor facute de camatar, individul a facut, pe loc, un plan demn de filme, sperand ca astfel va face rost de bani. A schimbat, brusc, directia pe care a cerut-o clienta si a oprit masina intr-un loc ferit.

Apoi, pentru fata a inceput calvarul.

Abia dupa ceasuri bune, individul i-a poruncit farmacistei sa isi anunte familia ca e sechestrata si, daca o vrea nevatamata, sa ii trimita bani. In tot acest timp, oamenii legii din Iasi au fost in alerta maxima. Intreg orasul a fost impanzit de politisti, chemati chiar si de acasa. Familia a incercat continuu sa-l sune pe rapitor, insa barbatul nu a raspuns.


Taximetristul a cerut bani in plus, rascumpararea ajungand la 28 000 de lei. Ceea ce nu stia rapitorul e ca cel cu care negocia suma nu era un membru al familiei, ci un politist. Cei doi au stabilit sa se vada dupa niste blocuri, unde urma sa se faca schimbul: fata, in locul banilor. Convins ca se va imbogati cu usurinta, suspectul a picat in plasa oamenilor legii.


La audieri a ajuns si tanara rapita. Pentru individ, insa, problemele abia acum incep. Anchetatorii sustin ca are legatura cu un caz la fel de grav. Se pare ca tanarul de 33 de ani este cel care a atacat si a talharit un taximetrist, pe 6 august. Atunci, individul a jucat rolul clientului si, sub ameintarea unui cutit, si-a atacat un coleg de breasla.

Dupa ce i-a luat 5 000 de lei, barbatul a fugit si cu masina, fara sa ii pese ca-l lasa pe om ranit, in mijlocul drumului.
Deocamdata, suspectul, a primit ordonanta de retinere si, cel mai probabil, va fi si arestat pentru urmatoarele 29 de zile. El este acuzat de lipsire de libertate si risca sa-si petreaca urmatorii 15 ani departe de libertate. Asta doar in cazul tinerei rapite!

##VIDEO79359##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”