„Te ador” Robert Drilea, mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a iubitei sale! Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 01 mar 2024, 11:22

„Te ador” Robert Drilea, mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a iubitei sale! Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Sursa: Deea Maxer Instagram

Deea Maxer este în al nouălea cer alături de Robert Drilea, cel care de aproape un an de zile îi face viața mai frumoasă și plină de culoare. Cei doi îndrăgostiți sunt de nedespărțit.

După ce s-a zvonit că Deea și Robert ar fi în pragul despărțirii, tânărul distruge orice speculație și își demonstrează iubirea față de brunetă.

Deea Maxer împlinește 33 de ani. Ce mesaj i-a transmis iubitul ei

Deea Maxer împlinește 33 de ani și este în al nouălea cer, după ce iubitul ei îi demonstrează iubirea pe zi ce trece. Acesta i-a transmis frumoasei brunete un mesaj pe rețelele sociale, alături de o fotografie.

„La mulți ani! Să fii sănătoasă iubirea mea! Te ador”, a scris Robert Drilea, alături de o fotografie cu iubita sa, postată pe InstaStory.

Citește și: „Eu și Deea vorbim exagerat prin mesaje” Cum au împărțit Deea și Dinu Maxer custodia copiilor și motivul pentru care cei mici petrec mai mult timp cu mama lor

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Robert Drilea și Deea Maxer formează un cuplu de aproape un an

Deea și Dinu Maxer au avut o căsnicie de mai bine de un deceniu, însă drumurile lor s-au separat. În urma relației, cei doi au doi copii: pe Andreas și Maysa.

Cei doi au decis să pună capăt acestor ani frumoși de relație la finalul lunii martie anul trecut, iar acum au doar o relație de amiciție, de dragul celor doi copii în vârstă de 11, respectiv 13 ani.

Citește și: De ce refuză Magdalena Chihaia să poarte numele de „Maxer”? Iubita lui Dinu Maxer a dat cărțile pe față: „Aș fi confundată”

Un detaliu pe care puțină lume îl cunoaște este faptul că cei doi foști soți locuiesc în același bloc, însă la etaje diferite, Deea la etajul doi, iar Dinu la etajul cinci, fiecare din aceștia având în custodie câte un copil.

Atât Deea, cât și Dinu Maxer și-au refăcut viața după lunga căsnicie. Deea și-a regăsit fericirea în brațele lui Robert, iar Dinu este fericit alături de dansatoarea Magdalena Chihaia.

„Nu am fost surprins când Deea a intrat într-o altă relație, dimpotrivă. O să pară ciudat, dar am declarat-o și atunci, mi-am dorit să își găsească pe cineva cu care să aibă o relație stabilă.

De ce? Fiindcă evident este fata la mijloc și eu chiar mă bucur că Robert se înțelege bine cu Maysa și că se joacă. Când văd articole în presă care spun că Robert i-a luat locul lui Dinu Maxer, nu mă atacă, nu mă rănesc. Îmi doresc ca ei să se înțeleagă, pentru că Maysa, așa am hotărât eu, să stea mai mult la Robert și Deea. Nu mai e treaba mea dacă Deea e fericită acum.
Eu și Deea vorbim exagerat prin mesaje, chestii de program, dar în rest nu mă interesează ce face. Sper să fie bine”,
spunea Dinu Maxer în urmă cu câteva zile.