"Te-ai culcat cu Zănoagă și ai luat-o de la el!" Adevărul rușinos despre boala Siminei de la "Puterea dragostei" iese la iveală

Autor: R.V.

Problemele de sănătate ale Siminiei de la "Puterea dragostei" au stârnit o adevărată isterie în rândul fanilor.

La început a spus că are o mare problemă la rinichiul drept și că ar fi nevoie într-un viitor foarte apropiat de un transplant. Apoi a fost la un doctor din Istanbul și a ieșit la iveală o simplă infecție urinară, rinichii Siminei fiind perfect sănătoși.

Citeste si: "Bianca, Simina și Roxana, ne luăm la revedere! Vreau să plecați din emisiune astăzi". Anunțul Andreei Mantea i-a șocat pe toți!

Simina și Alex Zănoagă, pe baza acestor presupuse probleme grave de sănătate au tot încercat să se descalifice și să plece din emisiunea matrimonială, însă fără succes. Andreea Mantea s-a prins de schema celor doi și a decis ca nu este nevoie de o eliminare, mai ales că problemele Siminei nu sunt nici pe departe atât de grave precum a s-a vehiculat. 

Citeste si: Relația lui Culiță Sterp cu Bernadette de la "Puterea dragostei" a stârnit isterie! Mărturisirea neașteptată i-a șocat pe toți

Pe rețelele de socializare au început să tot apară diferite zvonuri din partea fanilor mai răutăcioși și a celor care nu îii plac pe Simina și pe Zănăagă cum că, tânăra ar fi fost la doctor ca să facă un avort. Mai nou, unii spun că, de fapt, Simina ar avea o boală pe care a luat-ode la Alex după ce a întreținut cu el relații intime.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine e fata misterioasă din patul lui Iancu Sterp de la "Puterea dragostei"? Poza care i-a pus pe fani pe jar

Care să fie adevărul? Rămâne să aflăm. Până atunci, îi dorim Siminei sănătate și putere să rămână în casa iubirii.

Iată ce a apărut pe rețelele de socializare:

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.