„Te-ai gândit vreodată ce fac bărbații după divorț?”. Dinu Maxer a ajuns pe mâna medicului estetician. La ce proceduri cosmetice apelează fostul solist al trupei AXXA

Author: Lavinia Medrea

Dinu Maxer a ajuns pe mâna medicului estetician

Sursa: Instagram Dinu Maxer/Captură TikTok glamaestheticbucharest - colaj Kanal D

Divorțat de o lună și o săptămână, Dinu Maxer a luat o decizie „revigorantă”!

Dinu Maxer și Deea Maxer au anunțat că divorțează în urmă cu o lună și o săptămână, pe 28 martie 2023. Vestea a venit ca un fulger pentru toți fanii cuplului care a rezistat 18 ani.

La ce proceduri cosmetice apelează Dinu Maxer

Se spune în general că, după un divorț, cei implicați sunt mult mai triști și mohorâți în perioada de vindecare și de acceptare.

De asemenea, pe unii dintre ei, suferința îi face să îmbătrânească cu câțiva ani.

Ei bine, din fericire, acesta nu este și cazul lui Dinu Maxer! Fostul solist al trupei AXXA dă zilnic semne că și-a revenit, iar grija pe care o are față de chipul și înfățișarea lui este uriașă. 

Citește și: Ada a spus care este, de fapt, motivul despărțirii de Dinu Maxer: "Am fost acuzată că i-am fost amantă"

Cu câteva ore în urmă, Dinu Maxer a decis să apeleze la o clinică de specialitate pentru câteva intervenții estetice de întinerire. Fostul soț al Deei Maxer și-a injectat botox în anumite zone ale feței pentru a scăpa de ridurile vârstei. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Întreg procesul a fost filmat de personalul clinicii de înfrumusețare și postat pe TikTok.

În videoclip se poate vedea că Dinu Maxer are o stare bună și este vesel, lucru care bucură inclusiv personalul. La final, rezultatul a fost mulțumitor pentru artist.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Dinu Maxer și noua lui iubită s-ar fi despărțit, la nici măcar o lună de relație: „Eu am încercat să mă retrag”

„Dinu Maxer a ales să își revină altfel după divorț, mai exact prin proceduri de reîntinerire”, a transmis clinica la care a apelat Dinu Maxer pentru tratamentele estetice.

@glamaestheticbucharest Dinu Maxer a ales sa isi revina altfel dupa divort, mai exact prin proceduri de reintinerire🔥🔥 #dinumaxer #divorce #divort #barbat #men #filler #botox# #f #fyp #foryou #viral #viralvideo ♬ Rude Boy Klean Remix- Klean

Cum au reacționat fanii la decizia lui Dinu Maxer

Fanii lui Dinu Maxer nu au întârziat să reacționeze la decizia luată de artist. Deși unii dintre ei consideră că este un bărbat foarte atractiv, care nu are nevoie de niciun fel de intervenție, alții îl felicită și îl încurajează.

„Arată foarte bine oricum și nu zici că are mai mult de 38 de ani”, „Bravo, așa trebuie”, „Bravo lui”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți la videoclipul cu Dinu Maxer.