Te-ai intrebat vreodata unde merg la toaleta cei care dorm in "cotet" la EXATLON? Radu a dezvaluit misterul! "Dormeam cu capul la toaleta!" Uite unde sa afla "incinta"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 09 mar 2018, 15:29

Radu Frandes a fost invitat la TEO Show, in cadrul rubricii "Test de vedeta", si a vorbit despre detaliile mai putin vizibile de la EXATLON.

In cadrul emisiilor EXATLON, nu au fost prezentate niciodata in detaliu conditiile in care locuiesc concurentii celor doua echipe, dar multi s-au intrebat unde merg la toaleta sau unde se spala acestia, mai ales cei care locuiesc in infamul "cotet".

La "Test de vedeta", Radu a dezvaluit misterul. Concurentii care locuiesc in "cotet" au o toaleta empirica, sapata in pamant, chiar in spatele "cotetului" Totusi, din cauza proximitatii toaletei, acestia au ales sa nu o foloseasca pentru a evita mirosurile neplacute.

"Dormeam, practic, cu capul la toaleta", a justitifcat Radu alegerea. In schimb, concurentii preferau sa mearga in padure pentru nevoile fiziologice.

Concurentii se spala in ocean si nu au primit voie sa aduca cu ei sapun sau sampon, doar periuta de dinti si pasta de dinti!

Iata ce marturisiri a mai facut Radu:

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.