„Te-ai operat în America?” Silueta Andreei Marin a intrigat tot internetul! Cum a reușit vedeta să ajungă într-o formă de invidiat

Author: Diana Ghita

Andreea Marin a slăbit foarte mult

Sursa: Instagram Andreea Marin

Recent, Andreea Marin a postat niște fotografii care i-au pus pe jar pe fani, întrucât pare total schimbată, arătând de-a dreptul fantastic.

Andreea Marin a stârnit curiozitatea tuturor celor din online cu imaginile în care și-a arătat silueta de invidiat, dar și vestimentația impecabilă pe care a purtat-o la un eveniment extravagant.

Care este secretul din spatele siluetei Andreei Marin

Inițial, când au văzut noua apariție a vedetei, fanii șocați au fost siguri că aceasta a făcut o procedură pentru a ajunge în această formă.

„Unde te-ai operat? În America? Arăți super!”,  au spus internauții curioși, în comentariile la respectivele fotografii postate de Andreea pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea TV a fost foarte perspicace și a văzut rapid comentariul. Astfel, aceasta a încercat să desființeze respectivele speculații, înainte să fie luate în serios.

Femeia le-a răspuns urmăritorilor, dezvăluind că secretul siluetei nu constă în nicio operație, ci, pur și simplu, în sport și într-un regim echilibrat.

De asemenea, aceasta a mărturisit că a fost nevoie de foarte multă răbdare și voință pentru a ajunge la acest rezultat fantastic.

„Nici gând! Dietă, disciplină, mișcare. -16 kg într-un an, deci nu într-un timp scurt”, a fost răspunsul Andreei Marin.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Violeta, fiica Andreei Marin, a ajuns subiect de ceartă în mediul online. Andreea Marin: „Am avut mereu bun simț”

Fiica Anreei Marin a cântat alături de Ștefan Bănică Jr.

Spectaculoasa transformare a vedetei a fost foarte apreciată de către cei din mediul online, părându-le foarte bine pentru reușita ei și complimentând-o pentru noua sa înfățișare, dar și pentru outfit-ul ei foarte elegant, pe care l-a purtat cu ocazia unui eveniment monden.

„Andreea Marin într-o formă spectaculară! Divină! Reinventată complet… mă bucură tare mult să o văd atât de bine!/ Tot mai tânără și mai frumoasă! Iar în ținuta asta ai zice că mergi cu Violeta în club/ Andreea, strălucești!!! Ești tare frumoasă în această perioadă! Mereu ai fost, dar acum radiezi!”, au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor care o îndrăgesc.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Pe lângă serata la care a participat, vedeta a fost prezentă și la spectacolul de Crăciun al fostului ei soț, Ștefan Bănică Jr. Acesta a urcat pe scenă alături de fiica lor, Violeta, care a cântat la pian și de care mama ei a fost foarte mândră.

„Mă bucură mult să o văd pe scenă, fără trac, mă așteptam să aibă emoții evoluând în fața a mii de oameni, dar mi-a întrecut așteptările”,  a declarat Andreea Marin, pentru Playtech.

Citește și: Ștefan Bănică junior, întâlnire emoționantă și neașteptată cu fiul său! „E foarte mișto, vă spun eu”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.